Hírek

MEHITS-i-FX2
Mitsubishi Electric vízhûtéses klíma R1234ze hûtõközeggel
A Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems új i-FX2-W-G04 inverteres vízhûtéses hûtõrendszere alacsony GWP HFO hûtõközeget, R1234ze-t használ.
Epta-Dubai
A hûtés jövõje
Dubai legmodernebb áruházában nincsenek eladók, de még pénztárak sem. A hûtést egy jövõbe mutató megoldás biztosítja, mely minden bizonnyal éveken belül megjelenik a hétköznapi klimatizálásban is.
panasonic
Panasonic Premium Inverter XU sorozat
Klíma webáruházunkban népszerûek a Panasonic klímák. A gyártó most egy prémium modellsorozattal jelentkezik.
Daikin-logo
Újab Daikin gyár épül
A Daikin klímák egyre népszerûbbek, így nem csoda, hogy a gyártó bõvíti gyártókapacitását.
15693732_m
A Daikinnál könnyû lesz megtalálni a hûtõközeg szivárgást
A Daikin Applied hûtõközeg-szivárgás érzékelõ funkcióval egészítette ki a Daikin on Site felhõalapú távfelügyeleti és távvezérlõ rendszerét.
Bitzer-China
A hûtés egyre fontosabb szerepe
A klímák, hûtõberendezések szerepe nem csak kényelmi okokból fontos. Az elmúlt két évben a Covid-19 vakcinák hûtésében is egyre nagyobb szerepet játszanak.
PANASONIC_ADAPTIVE_DUCTED_PF3
A Panasonic csõvezetékes VRF-egységek számos szerelési lehetõségeket kínálnak
A klíma webáruházunkban is kapható Panasonic klímák gyártója bevezette a csatornás VRF-egységek új sorozatát, amely új függőleges szerelési lehetőséggel és hátsó vagy alsó légbevezetés választási lehetőségével rendelkezik.
146829308_s
Carrier klímák hûtik London legújabb látványosságát
A Carrier 16 MW hûtõteljesítményt biztosító centrifugális hûtõkészülékeket szállított a 22 Bishopsgate-be, a london belváros új, 62 emeletes, mérföldkõnek számító épületébe.
LOOP-by-Daikin-case_Perial-Asset-Management_DEUEN021-018_Press-release_English-2
A Daikin élen jár a hûtõközeg újrahasznosításban.
A klíma webáruházunkban is népszerû Daikin elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért egy különleges hûtõközeg visszanyerõ programot, mely a Loop elnevezést kapta.
Silent-Iconic
A Hitachi díjnyertes mennyezeti panelje
A Hitachi többszörösen díjnyertes, négyutas, kazettás klíma panelje, a Silent Iconic már kapható az Egyesült Királyságban, így hamarosan a kontinensre is megérkezik.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!