Hírek

Danfoss-logo
Nõnek a Danfoss eladásai
A Danfoss 10,3 milliárd eurós klímapaici árbevételrõl számolt be a 2022. december 31-ig tartó 12 hónapban, ami 36%-os növekedést jelent 2021-hez képest.
LHC
Daikin hûtõberendezések a nagy fényerejû LHC hûtésére
A Daikin további nyolc vízhûtéses hûtõberendezést szállított a CERN nukleáris kutatóközpontnak a 2029-tõl üzembe helyezendõ nagy fényerejû nagy hadronütköztetõhöz.
171486550_xl
A Daikin R454C és propán bevezetését tervezi
A Daikin Europe az Altherma 4 következõ generációja mellett új, alacsonyabb GWP értékû R454C hûtõközeggel és propánnal (R290) mûködõ hõszivattyúkat is tervez piacra dobni.
Daikin-Chemicals
A Daikin befektet a szerves hûtõközegek visszanyerésébe
A Daikin befektetett az Atomisba, a Kiotói Egyetem induló japán vállalatába, amely szerves vegyületeket fejleszt a hûtõközegek visszanyerésére.
Mitsubishi-Electric-India
A Mitsubishi Electric 222,5 millió dollárért gyárat épít Indiában
A Mitsubishi Electric mintegy 222,5 millió dollárt fektet be egy új, 88 000 m2-es légkondicionáló és kompresszor gyárba Indiában.
Fujitsu-General
A Fujitsu légkondicionáló üzletága eladását tervezi
A Fujitsu a hírek szerint a Fujitsu General légkondicionálókat gyártó cégében lévõ részesedésének gyors eladására törekszik.
181083839_m
Daikin 75 millió dollárt fektet be az elektromos autók számára hûtõközegeket gyártó üzembe
A Daikin több mint 75 millió dollárt fektet be egy új japán üzembe, amely az alacsony GWP értékû R474A hûtõközeget gyártja elektromos jármûvek légkondicionáló rendszereihez.
Panasonic-passive-house-installation
Aktív Panasonic passzív ház
A Panasonic Aquarea léghőszivattyúk, VRF klímaberendezés és hővisszanyerő rendszer segítségével egy 5 hálószobás ingatlan elérte a passzívház energiahatékonysági szabványokat.
Panasonic-South-Lodge-1
Luxus a Panasonic-kal
Egy 19. századi 5 csillagos luxusszálloda és gyógyfürdõ a sussexi vidéken a Panasonic legújabb, nanoe X technológiával felszerelt légkondicionáló rendszerének elõnyeit élvezheti.
Fujitsu-ATW
A Fujitsu hõszivattyúkat fog gyártani Európában
A Fujitsu General közös vállalatot hozott létre a francia Groupe Atlantic fûtõipari vállalattal, hogy levegõ-víz hõszivattyúkat gyártson Európában.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!