Hírek

Carrier-30kav
A Carrier 1,3MW-ra bõvíti az R1234ze hûtõberendezést
A Carrier 1,3MW-ra növelte az AquaForce Vision 30KAV folyadékhûtõ termékcsalád zászlóshajójának kapacitását az alacsony GWP értékû R1234ze hûtõközeggel.
pexels-sergei-a-2539462
Afrikai figyelmeztetés
A Hûtõ- és Klímaberendezések Afrikai Érdekképviseleti Szövetségeinek Uniója (U-3ARC) felszólított az elavult légkondicionáló berendezések afrikai dömpingjének megszüntetésére.
Daikin-Brno
50 millió eurós támogatás a brnói hõszivattyú-erõmûnek
A Daikin Europe bejelentette, hogy 50 millió eurós beruházást hajt végre a csehországi Brünnben található hõszivattyúgyárában.
Chillventa-2022
A Chillventa több mint 30 000 látogatót vonzott
A Chillventa hûtõ- és légkondicionáló kiállítás októberi visszatérése felülmúlta a várakozásokat, a szervezõ 30 773 látogatóról számolt be a háromnapos rendezvény végén.
MIT-EfficientCooling
A passzív hûtés ötlete három technológiát használ
Az MIT-n kifejlesztett innovatív rendszer, amely a hõszigetelést párologtató és sugárzó hûtési technológiákkal kombinálja, csökkentheti az épületek légkondicionálóinak terhelését.
Daikin-Grenoble-2
Daikin VRV 5 segít az épület környezetbarát minõsítésének elérésében.
A Daikin VRV 5 sorozatú hõszivattyús légkondicionálói hozzájárulnak egy új grenoble-i kereskedelmi irodakomplexum alacsony szén-dioxid-kibocsátásához.
55556080_m
A légkondicionálás hatékonyságát 2030-ig 50%-kal kell növelni
A légkondicionáló berendezések átlagos hatékonyságának 2030-ig legalább 50%-kal kell növekednie, ha a globális energiaágazat 2050-re el akarja érni a nettó nulla CO2-kibocsátási célokat.
Daikin
A Daikin Kínán kívüli forrásokat keres
A Daikin japán légkondicionáló-gyártó vállalat a Kínában folytatódó fûtéslezárások miatt azt mondja, hogy 2024 márciusáig nem támaszkodik többé a Kínából származó alkatrészszállításokra.
Carrier
A Carrier három innovatív start-up vállalkozásba fektet be
A Carrier bejelentette, hogy a nemrég alakult Carrier Ventures csoportján keresztül három új innovatív startup vállalkozásba fektet be.
Panasonic-Plzen-Czech
A Panasonic 145 millió eurót fektet be a cseh hõszivattyú üzembe
A Panasonic közölte, hogy mintegy 145 millió eurót kíván befektetni, hogy csehországi gyárában 2026 március végéig 500 000 darabra növelje a hõszivattyúgyártást.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!