Hírek

80056235
A kutatók látens hõt használnak villamosenergia-termelésre
A Tokiói Egyetem kutatói azt állítják, hogy látens hõbõl áramot állítottak elõ, ami állítólag továbbfejleszti a termoelektromos átalakítás és a termocellák lehetõségeit.
Daikin
Hasítanak a Daikin eladásai
A Daikin 1 094 715 millió jen (7 552 millió USD) árbevételrõl számolt be az elsõ negyedévben (április 1. és június 30. között), ami 13,1%-os növekedést jelent a tavalyi évhez képest.
182776368
A klímaberendezés elengedhetetlen, a home office-ból visszatérõ munkavállalók számára
Egy új felmérés szerint mivel a hibrid munkavállalók egyre több idõt töltenek majd az irodában, a kényelmi körülmények egyre fontosabbak lesznek.
Daikin-Tsukubamirai-City
A Daikin klímagyárat tervez Tokió közelében
A Daikin 20 milliárd jen (140 millió dollár) értékû új lakossági légkondicionáló gyárat épít Tokió közelében, hogy kielégítse az otthoni keresletet.
117761999
Toshiba Carrier klímák hûtik Chiba legnépszerûbb látványosságát
A Toshiba Carrier ajándékként egy spot klímaberendezést szállított Chiba város állatkertjének egyik legnagyobb látványosságához.
Carrier
Belendült a Carrier
A Carrier a második negyedévben 6 milliárd dolláros forgalmat könyvelhetett el, ami 15%-os növekedést jelent 2022-hez képest.
128117057
Miért egyre fontosabb az otthoni klíma?
A tavaly nyári rekordhõmérséklet Európában állítólag több mint 61 000 idõ elõtti halálesethez vezetett.
Danfoss_smartstore_v4
A Danfoss megnyitotta a jövõ szupermarketjét
A Danfoss június végén megnyitotta új Smart Store áruházát - az energiahatékony technológiák mûködõ tesztközpontját és a világ egyik leg energiatakarékosabb szupermarketjét.
Daikin
A Daikin szerint megduplázódnak a hõszivattyúk eladásai Európában
A Daikin 2025-re 4550 milliárd jen (32,5 milliárd dollár) értékû forgalmat tervez, ami az európai hõszivattyúk iránti növekvõ keresletnek és az Indiában fellendülõ légkondicionáló piacnak köszönhetõ.
Lossnay-Mitsi-Elec
Lossnay fejlesztések
A Mitsubishi Electric továbbfejlesztette zászlóshajóját, a Lossnay mechanikus szellõztetõ- és hõvisszanyerõ rendszert, amelyet kifejezetten kereskedelmi épületekre terveztek.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!