Hírek

R32-Air-Curtain
Mitsubishi légfüggöny újdonságok
A légfüggönyök szerepe manapság már nagyon fontos klimatizált épület esetén ahol ez a megoldás tartja bent a meleg, vagy igény szerint hideg levegõt.
26255742_s
Klímabarát klíma
Egy osztrák szakemberek által végzett kutatás rámutatott, hogy egy összehangolt nemzetközi együttmûködés keretében bevezetett energiatakarékos, és környezetkímélõ hûtési metódus akár 600 milliárd tonnával kevesebb szén-dioxid kibocsátást eredményezhet ebben az évszázadban.
Panasonic-nanoe
Új technológia a Panasonic lakossági klímáiban
A Panasonic nanoe X légtisztító technológiája már a PACi és VRF sorozatokba is bekerül.
mm
A Mitsubishi luxusszériája
A japán gyártó már nem csak autóiról híres. Sõt klímák területén a luxuskategóriában is megmérettetik magukat.
TCUK-controller
Kényelmesebb klímavezérlés
Az EasyHotel szállodalánc a Toshiba klímák mellett tette le a voksát. Minden hoteljükben a japán gyártó modelljei biztosítják a hûtést. Most a vendégszobákba a vezérlést megkönnyítõ érintõképernyõket szereltek fel.
China-cylinder-explosion-390x220
Ne maga szervizelje a klímáját
A klíma berendezések esetében a beltéri eszközök szûrõit maga a felhasználó is meg tudja tisztítani minden év elején. A kültéri egységek karbantartása azonban már szakembert igényel.
mobilklíma
2020 5 legjobb hordozható klímája
A hordozható klíma kisebb irodák, vagy számos kis helyiséget tartalmazó rendezvényhelyszín, vendéglátóipari egység esetén jó választás.
Toshiba-Carrier-Chibu-Zoo
Klíma az állatkertben

A Toshiba egy új spot zónás klíma rendszer tesztelését kezdte meg a tokiói Chiba City Állatparkban.

Empower-5
A hûtés jövõje
A klímagyártók fejlesztõmérnökei nagyon sokat dolgoznak a hatékonyabb, kisebb helyígényû hûtõberendezések kifejlesztésén.
pexels-pixabay-66867
A klíma és a felhõszakadás
A héten hatalmas viharok csaptak le az országra. De vajon fülledt esõs idõben, vagy nagy viharban bekapcsolható a klíma?

Az árváltozás jogát fenntartjuk!