Hírek

Fujitsu-J-and-V-series
Bõvül a Fujitsu kínálata
A Fujitsu termékek a mi klíma webáruházunkban is jól fogynak a napokban. Ennek ellenére a gyártó húsz új lakossági klímával jelentkezik.
Comodo-1
Újdonság japánból
A japán mérnökök és fejlesztõk nem csak tv, vagy autók tekintetében úttörõek. Most éppen a Fujitsu klíma fejlesztõi álltak elõ egy elsõre furcsa újdonsággal.
Panasonic-VOICE
Jó hír az idegen nyelvet beszélõ felhasználóknak
A Panasonic, melynek termékei klíma webáruházunkban is népszerűek, számos európai nyelvvel bővítette klímái hangvezérlés funkcióját.
Panasonic-TZ-2
Új wlan támogatású klíma a Panasonictól
A Panasonic termékei népszerûek klíma webáruházunkban is. Most egy kompakt, de nagyon jól vezérelhetõ sorozat érkezett a gyártótól.
LG-Round-Cassette
LG kör alakú klíma
Az LG hamarosan elérhetõvé teszi kör alakú klímáját mely tökéletes, vakfoltok nélküli hûtést ígér.
HD klima
Klímaszerelés akció!
Ne számolgassa a berendezés, a szerelés, a beüzemelés, a szükséges kábelek, vezetékek árát! Nálunk most mindent egyben megtalál, ráadásul kedvezménnyel! Tekintse meg akciós csomagjainkat, ahol biztosan megtalálja az Önnek megfelelõ ajánlatot.
142301425_s
Bekapcsolhatom a klímát a karantén alatt?
A levegõben terjedõ koronavírussal kapcsolatban számos kérdés merül fel, így a klímahasználat is.
LG-Aviation-House
Az LG kivitelezi a legnagyobb londoni klíma projektet
A klíma webáruházunkban is megtalálható LG klíma gyártója az angol fõváros egyik legnagyobb klíma beruházásában vesz részt.
AQS-Produkter
Európai kapacitást vásárolt a Mitsubishi
A Mitsubishi klíma berendezései egyre népszerûbbek az európai piacon. A cég a versenyképes ár elérésének érdekében - hogy tartani tudja a lépést az európai gyártókkal - egy svéd gyártóüzembe fektetett tõkét
LG-Dual-Vane-cassette
Új mennyezeti klíma az LG-tõl
A japán gyártó otthoni klíma megoldásait sokan vásárolják klíma webáruházunkból. Most szolgáltató szektorban népszerű mennyezeti megoldások közé érkezett egy új típus.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!