Cégünkről

ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON

 

Cégünk 2000. novemberében kezdte meg tevékenységét, mint Nyír-Co Bt., 2006 januárjában alapítottuk meg a Nyír-Co Plusz Kft-t. 2009-ben a két cég egybeolvadt és Nyír-co Plusz Kft .-ként folytatja tevékenységét.

Fő profilunk hűtő - és klímatechnikai berendezések javítása, karbantartása, telepítése, üzembe helyezése, szivárgásvizsgálat és az ezekhez kapcsolódó egyéb szerelési munkák elvégzése.
Vállalkozásunk legfontosabb feladatának tartja, hogy meglévő és leendő ügyfeleinek szakmailag a legjobb szolgáltatást nyújtsa. Ennek érdekében biztosítjuk, hogy munkatársaink a legújabb technológiák, szakmai ismeretanyagok birtokában legyenek, és a legmagasabb vevői elvárásoknak is maximálisan megfeleljenek.

Szerelőink érvényes szakmai vizsgákkal, nagy gyakorlattal és az E.U. környezetvédelmi szabványban foglaltak szerinti "kék" igazolvánnyal rendelkeznek.

Webáruházunkban a klímaberendezéseken kivül infra termékeket, fűtőfilmeket, infrapaneleket, ezek szereléséhez szükséges kiegészítő termékeket, termosztátokat, valamint elektromos fűtőhálót stb. egyszerüen, könnyen megvásárolhatja, melyet rövid időn belül házhoz szállítjuk.
Várjuk kedves ügyfeleink és leendő ügyfelünk megrendelését!

Az infratermékek, fűtőháló, fűtőfilm stb. szerelésével nem foglalkozunk, ehhez Önnek kell keresnie villanyszerelőt!!
Megértését köszönjük!

 


Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Nyír-co-klima
Nyír-co-klima
Nyír-co-klima
Nyír-co-klima
Nyír-co-klima
Nyír-co-klima
Nyír-co-klima
Nyír-co-klima
Nyír-co-klima
Nyír-co-klima
Nyír-co-klima
Nyír-co-klima
Az árváltozás jogát fenntartjuk!