Vállaljuk az általunk forgalmazott berendezések telepítésén kívül bármilyen márkájú és típusú klímaberendezés javítását, karbantartását. Kis - és nagyteljesítményű folyadékhűtők, légkezelők, roof-topok, klímaszekrények telepítését, javítását, karbantartását. Az általunk telepített berendezésekre teljes körű garanciát vállalunk.

Lakosssági célú klímaberendezések telepítését előzetes helyszíni felmérés után vállaljuk. Árajánlatot az ingyenes felmérés (Budapesten és környékén ingyenes) után adunk. A telepítést a kölcsönösen megfelelő, előre megbeszélt időpontban kezdjük el.

Szakembereink által végzett rendszeres karbantartás megnöveli a berendezések élettartamát és csökkenti a javítások költségeit. Nagymértékben nő az üzembiztonság és legtöbb esetben megelőzhető a váratlan hibák kialakulása. A karbantartási tevékenységet végző szakembereink minden esetben felhívják az üzemeltető figyelmét a berendezések észlelt rendellenességeire, a várható meghibásodásokra, a szükséges javításokra és ezt írásban, munkalapon regisztrálják.

Klímaberendezés élettartamának növelése és a garanciaidő megtartása miatt is fontos a klíma tisztítása, szakember által elvégzett karbantartása.
A karbantartásra legideálisabb a tavaszi időpont. Amennyiben fűtésre is használja készüléket, akkor évi kétszer szükséges, tavasszal és ősszel.

A szerződés szerinti karbantartást ütemterv szerint végezzük, amelynek időpontjáról előzőleg értesítjük a megrendelőt. Szerződött partnereink számára minden esetben elsőbbséget biztosítunk a rendkívüli javítások elvégzésére.
Szivárgásvizsgálat: megrendelés esetén a szabvány szerinti éves kötelező szivárgásvizsgálat elvégzése. Mérési jegyzőkönyveket mellékeljük.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!