lg
md
sm
xs
Vállaljuk az általunk forgalmazott berendezések telepítésén kívül bármilyen márkájú és típusú klímaberendezés javítását, karbantartását. Kis - és nagyteljesítményű folyadékhűtők , légkezelők , roof-topok , klímaszekrények telepítését , javítását , karbantartását. Az általunk telepített berendezésekre teljes körű garanciát vállalunk.

Lakosssági célú klímaberendezések telepítését előzetes helyszíni felmérés után vállaljuk. Árajánlatot az ingyenes felmérés után adunk. A telepítést a kölcsönösen megfelelő , előre megbeszélt időpontban kezdjük el.

Szakembereink által végzett rendszeres karbantartás megnöveli a berendezések élettartamát és csökkenti a javítások költségeit. Nagymértékben nő az üzembiztonság és legtöbb esetben megelőzhető a váratlan hibák kialakulása. A karbantartási tevékenységet végző szakembereink minden esetben felhívják az üzemeltető figyelmét a berendezések észlelt rendellenességeire, a várható meghibásodásokra, a szükséges javításokra és ezt írásban, munkalapon regisztrálják.
A szerződés szerinti karbantartást ütemterv szerint végezzük, amelynek időpontjáról előzőleg értesítjük a megrendelőt. Szerződött partnereink számára minden esetben elsőbbséget biztosítunk a rendkívüli javítások elvégzésére.
Szivárgásvizsgálat: megrendelés esetén a szabvány szerinti éves kötelező szivárgásvizsgálat elvégzése. Mérési jegyzőkönyveket mellékeljük.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!