Hírek

Kiegészítõt kapnak a Samsung Wind Free klímái
2021-02-02 08:59:58
Kategória: Hirek
A Samsung utóbbi éveinek legnagyobb fejlesztése a klimatizálás területén az úgynevezett Wind Free technológia. A gyártó mostantól újabb kiegészítőt szerel ezen egységeibe.

Az új fejlesztés a légtisztítás, aminek keretében az egységek egy PM1.0-es elektrosztatikus szűrőt is kapnak.

A gyártó elmondása szerint a szűrő képes a 0.3μm méret feletti porszemcsék felfogására és kiszűrésére a hűtött levegőből. Ezzel számos baktérium bejutását is megakadályozza.

A légszűrűs magam minőségét az Intertek2 nevű brit validáló cég tanúsítványa igazolja.

A PM1.0 filter mosható, így a felhasználók bármikor kitisztíthatják, és az üzemeltetési költésgeket is csökkenti, hiszen nem szorul rendszeres cserére.

A rendszer maga is tisztítja a szűrőt egy érdekes fagyasztásos módszerrel. A klíma beltéri egységben található hőcserélője -15 celsiusra fagyasztja a szűrőt amitől az bejegesedik. Ezután a rendszer kiolvasztó módba lép és a felolvadt szűrőről a leolvadó jég lemossa a baktériumokat, szennyeződéseket. Erről a tulajdonos tájékoztatást kap a SmartThings applikáción keresztül.

 A WindFree Pure 1.0 a beltér levegőjének minőségét is ellenőrzi. A beltéri egység elején elhelyezett lézer szenzor ellenőrzi a beltérben található PM10, PM2.5 és PM1.0 osztályú szennyeződések koncentrációját, és egy mestersége intelligencia vezérelte funkció segítségével megtisztítja a levegőt. A levegő minőségét a kijelzőn meg is jeleniti számadatokban és/vagy színek segítségével.



Cikk képek

Samsung-windfree

Az árváltozás jogát fenntartjuk!