Hírek

PANASONIC_ADAPTIVE_DUCTED_PF3
A Panasonic csõvezetékes VRF-egységek számos szerelési lehetõségeket kínálnak
A klíma webáruházunkban is kapható Panasonic klímák gyártója bevezette a csatornás VRF-egységek új sorozatát, amely új függőleges szerelési lehetőséggel és hátsó vagy alsó légbevezetés választási lehetőségével rendelkezik.
146829308_s
Carrier klímák hûtik London legújabb látványosságát
A Carrier 16 MW hûtõteljesítményt biztosító centrifugális hûtõkészülékeket szállított a 22 Bishopsgate-be, a london belváros új, 62 emeletes, mérföldkõnek számító épületébe.
LOOP-by-Daikin-case_Perial-Asset-Management_DEUEN021-018_Press-release_English-2
A Daikin élen jár a hûtõközeg újrahasznosításban.
A klíma webáruházunkban is népszerû Daikin elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért egy különleges hûtõközeg visszanyerõ programot, mely a Loop elnevezést kapta.
Silent-Iconic
A Hitachi díjnyertes mennyezeti panelje
A Hitachi többszörösen díjnyertes, négyutas, kazettás klíma panelje, a Silent Iconic már kapható az Egyesült Királyságban, így hamarosan a kontinensre is megérkezik.
Darius-Adamczyk
Koronavírus szûrõ klímákhoz
A szén-monoxid érzékelõk területén piacvezetõnek számító Honeywell a jelentések szerint olyan bevonatot fejleszt ki a légszûrõkhöz és klímákhoz, amely a koronavírus 97%-át elpusztítja.
138790913_s
Különleges sziget, különleges hûtés
Martinique szigetén mindig meleg van, éppen ezért a klíma használatnak nagy az energia igénye. A helyiek most megújuló forrásokból próbálnak gazdaságos megoldásra jutni.
pexels-pixabay-356036
A Daikin kiveszi részét a környezettudatosságból.
Japán legnagyobb klíma gyártója a kutatás fejlesztés terén sem pihen.
Ultra-PPI-1
Kényelmes megoldás a praktikusság jegyében
A Chesterfield-i székhelyû Ultra Refrigeration kifejlesztett egy nagy hatékonyságú, teljes hõvisszanyeréssel rendelkezõ CO2-hûtõcsomagot a kisboltok teljes komfortot biztosító fûtési és légkondicionálási igényeihez.
HiRef_2
Három az egyben megoldás adatközpontok hûtésére
Egy Madrid közelében található TIER III típusú hiperscale adatközpont hûtését egy szabadhûtést, adiabatikus hûtést és DX-technológiát egy egységben kínáló rendszer biztosítja.
Mitsubishi-Haymarket-Hub-hotel
A szállodafelújításkor a klíma sem maradhat ki
A Mitsubishi Electric egy City Multi Hybrid VRF klímaberendezéssel látta el az edinburgh-i Haymarket Hub szállodát, amely energiatakarékos, szabályozható kényelmi megoldást biztosít.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!