Hírek

BlueScinece-Box-LED-Drive
Klíma fertõtlenítés
A koronavírus terjedése kapcsán elõtérbe kerültek azok a vélemények, melyek szerint a klímákat sokkal sûrûbben kéne fertõtleníteni.
samsung
Samsung Wind Free technológia
Pár héttel ezelõtt számoltunk be a Samsung Wind Free Deluxe sorozatról.Számos kérdést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy mi is az a wind free megoldás. Most megmutatjuk.
HD klima
Klímaszerelés akció!
Ne számolgassa a berendezés, a szerelés, a beüzemelés, a szükséges kábelek, vezetékek árát! Nálunk most mindent egyben megtalál, ráadásul kedvezménnyel! Tekintse meg akciós csomagjainkat, ahol biztosan megtalálja az Önnek megfelelõ ajánlatot.
Yellow-Jacket-AccuProbe-IR
Klímaszerelõk álma
A klíma webáruházunkban eladott termékek esetén természetesen a karbantartást is vállaljuk. Most egy olyan eszköz érkezett a piacra, mely minden klíma szerelõ álma.
Untitled-design-3
Daikin Smarto
A Daikin mérnökei folyamatos fejlesztéseken dolgoznak, így nem véletlen a márka sikere. Klíma webáruházunkban is sok megrendelés érkezik a különböző Daikin modellekre.
1
Samsung Wind-Free Deluxe készülékek

A Samsung klímák Wind-Free sorozata eddig is népszerû volt. Most érkezett hozzá a Deluxe változat

Future-Living-Berlin-1
A Panasonic és Európa okos városa
A Panasonic nem csak a klíma üzletágban sikeres.Most az új európai könnyűszerkezetes okosház pojekthez a Future Living Berlin-hez adtak teljes körű technológiai támogatást.
Screenshot_2020-06-29 Daikin Chowa House - YouTube
Minden jó egy helyen
A klíma webáruházunk kínálatában is megtalálható, és a vásárlók körében népszerû Daikin márka egyre magasabb csúcsokra tör.
Midia-skydive
Klímaszerelés 200 km/órás sebességénél
Sok gyártó törekszik arra, hogy klíma berendezéseik könnyen karbantarthatóak, gyorsan szétszerelhetőek legyenek. A Midea külön kampányt szentelt a gyors szétszerelhetőségnek.
Barkell-UV
Fénnyel a fertõzések ellen.
Az Egyesült Királyságban székelõ légtechnikai cég a Barkell, új fertõtlenítési módot dolgozott ki, mely minden klíma berendezéshez használható.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!