Hírek

NTU-Self-adaptive-glass-2
Fûtést és hûtést egyaránt szabályozó üveg
Tudósok azt állítják, hogy olyan bevonatot fejlesztettek ki az ablakok számára, amely a változó hõmérsékletnek megfelelõen képes váltani a fûtés és a hûtés között.
153851543_s
Megfizethetõ légkondicionálás az idõsek számára
Japán környezetvédelmi minisztériuma elõfizetéses szolgáltatást jelentett be, hogy az idõsek számára megfizethetõbbé tegye a légkondicionálókat.
Panasonic-AC-service-cloud
Panasonic öndiagnosztika
A Panasonic Heating & Cooling Solutions frissítette AC Service Cloud szolgáltatását, amely a kiválasztott Panasonic kereskedelmi légkondicionálók rendszerállapot-ellenõrzési funkcióját is tartalmazza.
Panasonic-PACi-NX-mini-cassette
Panasonic és a vírusvédelem
A Panasonic kibõvítette PACi NX termékcsaládját a PY3 60×60-as mini kazettás panellel, amelybe a vírusirtó nanoe X technológiát építették be.
Daikin-FAA-B
A Daikin frissíti a FAA-B sorozatú fali modelljeit
A Daikin Europe kiadta FAA-B fali beltéri egységének frissített változatát, amelyet a vállalat teljes Sky Air A-sorozatú R32-es hõszivattyúcsaládjához terveztek.
Clim-stretch-ceiling
Új, falba süllyeszthetõ Carrier klímák
A Carrier együttmûködött a francia Barrisol álmennyezet gyártóval, hogy olyan integrált légkondicionáló megoldásokat fejlesszen ki, amelyek a kényelmet a jobb IAQ-val és az alacsony üzemeltetési költségekkel kombinálják.
Belfast-Grand-Opera-House
Zenehallgatás közben se izzadjon az ember
A Panasonic klímaberendezései mostantól segítenek megteremteni a megfelelõ hangulatot a nemrég felújított Belfast Grand Opera House-ban.
Daikin-Exigo-1
Guruló klíma
A Daikin nem csak a lakossági klíma gyártásában jár élen. 2016-ban megvásároltál az olasz Zanottit, mely hûtõt rakterû pótkocsik építésével foglalkozott. Most megérkezett a Daikin elsõ, saját modellje.
Aquarea-EcoFlex
Klíma, fûtés és melegvíz egyetlen eszközzel
A Panasonic olyan új hõszivattyút mutatott be, amely légkondicionálást, fûtést és használati melegvíz-ellátást kínál egyetlen kültéri egységbõl.
129763924_s
Széna és a klíma
Meglepõ párosítás, azonban egy angol cég a klímák segítségével növeli termékei minõségét.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!