Hírek

A Carrier hibrid jármûvekkel induló versenyistálókat támogat
2024-04-16 11:31:32
Kategória: Hirek
A Carrier Commercial HVAC ismét támogatja a Laser Tools Racing with MB Motorsport versenycsapatot a 2024-es Kwik Fit Brit Túraautó Bajnokságban.

A tavalyi szezon után a Carrier az idei bajnokság mind a 10 futamán támogatja a csapat hibrid elektromos autóját.

A Carrier logója a BMW 330e M Sport kihívó autó első sarkaiban és a csapat versenyzőjének, Jake Hillnek az overallján lesz elhelyezve.
Raring to go (balról jobbra): Jake Hill (az MB Motorsport versenyzője), Graham Smith (a Carrier UK&I értékesítési vezetője), Dan Wood (a Ciat UK&I értékesítési vezetője) és Mark Blundell (a Laser Tools Racing igazgatója az MB Motorsportnál).


2022-ben a Brit Túraautó Bajnokság volt a világ első nagy túraautó-sorozata, amely minden autójába hibrid meghajtást épített be, úttörő szerepet vállalva a sportág fenntarthatóbb jövőjének megteremtésében.
"A Carrier régóta támogatja az ügyfelek fenntarthatósági erőfeszítéseit, és izgatottan várjuk a hibrid energia integrálását a sportba" - mondta Oliver Sanders, a Carrier Commercial HVAC UK and Ireland kereskedelmi igazgatója.
A Carrier az MB Motorsporttal együtt csatlakozott a Laser Tools Racinghez az idei szezon új BMW 330e M Sport kihívó autójának március 21-i leleplezésekor. Az autó hivatalos tesztelése ebben a hónapban kezdődik, mielőtt a versenykampány az április 27-28-i hétvégén megkezdődik.

Cikk képek

MB-Motorsport-BMW-Challenger-min-770x494Carrier-sponsorship-770x504

Az árváltozás jogát fenntartjuk!