A feltüntetett ár bruttó ár,  tartalmazza a 27%-os áfát!
 
Négyzethálós álmennyezetbe illeszthető infrapanelek G-OLD 300aNégyzethálós álmennyezetbe illeszthető infrapanelek G-OLD 300a

Négyzethálós álmennyezetbe illeszthető infrapanelek G-OLD 300a

Cikkszám: 1492
Típus: G-OLD 300a
Márka: G-OLD
Teljesítmény: 300 Watt
helyiség méret:
Szállítási költség: 2300 Ft
Ingyenes országos kiszállítás 100 000 felett!
Ár 39.900 Ft
Összehasonlít
Álmennyezeti, süllyesztett kivitelű infrapanel

60x60-as négyzethálós szerkezetbe illeszthető (Armstrong szabvány)
CE minősítésű IP44-es NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve.
Elsősorban irodák, üzletek, lakások és családi házak elsődleges fűtésére lettek kifejlesztve. Ezzel egyidejűleg tökéletesen alkalmas helyi fűtési megoldásra az ágy, asztal, kiságy, tévéfotel stb. fölé.

Méret: 595x595x30mm
Súlya: 4,2 kg
Teljesítmény: 300 W
7,5-8,4 m3 - Armstrong rendszerű négyzethálós szerkezetbe illeszthető (59x59cm)

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD”a” jelű Infrapanel a kazettás (Armstrong) álmennyezettel rendelkezők favoritja.  A süllyeszthető kivitelnek köszönhetően a mennyezet felületéből a négyzetrács keretezése emelkedik ki. Fehér festésével beleolvad a mennyezet síkjába. Magas minőségű termék, harmonikusan illeszkedő külsővel.
A mennyezetre szerelve éri el a legnagyobb hatékonyságot, itt a legjobb a intenzitása az infrasugárzásnak.

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD „a” jelű infrapanel esztétikusan illeszkedik környezetébe. A magas minőség, a hatékony működés társul a minimál dizájnnal.
A 10 év garancia és az élettartam szavatosság
Csúcsminőségű Európai alapanyagból, készült termék

Hatásfoka többszöröse a carbonszálas technológiának, mivel a NEW AGE kerámia kristályszemcsék 10-szer nagyobb felületet biztosítanak az adott teljesítmény leadására
Például egy sima felületű 500W-os infrapanel 0,5m²-ről adja le az adott infrasugárzást, míg  a NEW AGE Crystal Technológiával készülő G-OLD infrapanelek a kerámia kristályszemcséknek köszönhetően egy 500W-os panel esetében közel 5m²-ről adják át az infrasugárzást a kívánt területen.

NEW AGE Crystal Technologiával készülő G-OLD Infrapanelek látható oldalán a kerámia kristályszemcsék növelik a többszörösére az adott fűtőfelületet - az infrasugárzás felületi mérete rendkívül fontos- és segítik az infrasugarak szétszórását minden irányba, így az infra fűtőlap, mint egy félgömbszerűen és minden irányba közvetíti az infrasugárzást, ellentétben egy sima felülettel, mely csak egyenes vonalban képes ezt megtenni. Egyáltalán nem mindegy hogy az adott Watt számnak megfelelő infrasugárzás mekkora felületről adódik át

Korlátlan élettartam, meghibásodásra nincs lehetősége! A sűlyesztett kivitelű „a” infrapaneljeink a kazettás mennyezetnek köszönhetően rendkívül egyszerűen szerelhetőek
Az előre kialakított mélyedésbe könnyen és tökéletesen illeszkedik, a legnépszerűbb termékeink egyike. Irodák, lakások, családi házak, hétvégi nyaralók, tetőtéri szobák, fürdőszobák, mellékhelyiségek, üzletek fűtésére.

IP24-es kivitel, vizes helyiségekbe is szerelhető! Kiváló energiatakarékos elsődleges fűtési megoldás. A passzív házak elengedhetetlen fűtési rendszere
A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapanel 7-10 µm közötti hosszú hullámhosszon -mely közel azonos azzal a sugárzási tartománnyal, mellyel a nap melegíti a földet- fejti ki hatását. Ez a sugárzási tartomány láthatatlan, de érzékelhető, az emberi szervezet melegként érzékeli.

A NEW AGE Crystal Technologiának köszönhetően a panelek felületi hőmérséklete 115-135 C° !

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrasugárzói a teljes infravörös tartomány egy optimális összetételét sugározzák, mely az emberi test számára a legmegfelelőbb.
Az egyes hullámhosszak aránya az emberi test infra- (hő-) elnyelő képességére van optimalizálva, ezért a NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapanel használatakor az emberi test felső 5-6 mm-e egyenletesen, kellemesen, és ami a legfontosabb, egyszerre melegszik át a környezetében lévő falakkal és tárgyakkal együtt, mivel akadálytalanul, energiaveszteség nélkül hatol át a légnemű közegen, a hatásfok szinte 100% (99,8%).
Így a megfelelő infrasugárzás optimális hőérzetet biztosít, a szervezet felmelegedése szórtabb, kellemesebb és hatásosabb. Az infrasugárzó által nyújtott hő megközelíti a Nap természetes és az emberi szervezet számára megszokott, előnyös sugárzását.

Az IP jelölés első száma az elektromos csatlakozáshoz kerülhető por szemcseméterét jellemzi (2-es szám), míg a második szám (4-es szám) fröccsenő víznek ellenáll az elektromos csatlakozási pont
A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapaneleket minden esetben könnyedén és egyszerűen tudja felszerelni, rögzíteni!  A garancia feltétele az útmutatások maradéktalan betartása.

10 év garancia és élettartam szavatosság!

A tervezésnél a két legfontosabb szempont, hogy az adott helyiség funkciójának megfelelően kiszámoljuk a teljesítmény (Watt) igényt és az adott helyiség alapterületének megfelelően osszuk el a panelek darabszámát.
A kalkulátor segítségével Ön megközelítőleg és nagyságrendileg meg tudja határozni a helyiségek energiaszükségletét (Watt/helyiség).

INFRAFŰTÉS TÁJÉKOZTATÓA honlapon feltüntetett műszaki adatok a gyártó/importör által kiadott tájékoztató jellegű információk. A gyártó fenntartja a műszaki adatok és a konstrukció megváltoztatásának jogát!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!