A feltüntetett ár bruttó ár,  tartalmazza a 27%-os áfát!
 
lábmelegítő-infrapanel G-OLD 150L - 150 Wlábmelegítő-infrapanel G-OLD 150L - 150 W

lábmelegítő-infrapanel G-OLD 150L - 150 W

Cikkszám: 1507
Típus: ábmelegítő-infrapanel G-OLD 150L
Márka: G-OLD
Szállítási költség: 2300 Ft
Ingyenes országos kiszállítás 100 000 felett!
Ár 39.000 Ft
Összehasonlít
Lakásokba és irodai felhasználásra (natúr fa kerettel hátsó kivezetéssel IP20)
230V   50Hz   IP20   ÉV II.
Natúr fenyőfa kerettel, hátsó kivezetéssel, 1,5m vezetékkel, kapcsolóval és dugvillával ellátva

Méret: 840x260x38mm
Teljesítmény: 150 W  

Legkisebb infrapaneljeinket ajánljuk irodai felhasználásra, íróasztalok alá lábmelegítésre, termosztáttal vagy akár mozgásérzékelővel vezérelve, de közvetlenül csatlakoztathatjuk az elektromos hálózathoz  fali csatlakozós változatban. Ideális fűtési megoldás az őszi, tavaszi időszakban, amikor a fűtés nem üzemel, illetve télen kiegészítő fűtésnek. Ajánljuk ügyfélszolgálati pultokba, irodákba, folyamatosan ülő munkát végzők munkahelyeire.
Az íróasztal bármely részére felszerelhető, függetlenül az asztal anyagától. Az infrapanel használata többszörösen hasznos:
  • melegíti a lábakat
  • javítja komfortérzetünket
  • serkenti a vérkeringést a végtagokban
A lakáscélú infrapaneljeink a legnépszerűbb termékeink egyike! 
A közkedveltség oka az egyszerűségében rejlik. Natúr fa kerettel forgalmazzuk. Az egységcsomag tartalmazza a felrögzítéshez szükséges csavarokat és annak takaró kupakjait, valamint részletes beszerelési útmutatót!
A G-OLD Infrapanel egy tábla alakú, felületén kerámia szemcsékkel bevont, hátoldalán hőtükrös szigeteléssel ellátott infrafűtőtest. Az infrapanelek látható oldalán a kerámiaszemcsék növelik a többszörösére az adott fűtőfelületet és segítik az infrasugarak szétszórását minden irányba, így az infrafűtőlap mint egy félgömbszerűen és irányba közvetíti az infrasugárzást, és 7-10µm közötti hosszú hullámhosszon (mely közel azonos azzal a sugárzási tartománnyal, mellyel a nap melegíti a földet) fejti ki hatását.
Ez a sugárzási tartomány láthatatlan, de érzékelhető, az emberi szervezet melegként érzékeli. A természetes hőigényünkhöz legközelebb álló hőforrás!

Garancia: 10 év
A honlapon feltüntetett műszaki adatok a gyártó/importör által kiadott tájékoztató jellegű információk. A gyártó fenntartja a műszaki adatok és a konstrukció megváltoztatásának jogát!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!