A feltüntetett ár bruttó ár,  tartalmazza a 27%-os áfát!
 
Infrapanel-infrafűtés G-OLD üveg infrapanel GR-300Z-300W- zöldInfrapanel-infrafűtés G-OLD üveg infrapanel GR-300Z-300W- zöld

Infrapanel-infrafűtés G-OLD üveg infrapanel GR-300Z-300W- zöld

Cikkszám: 1475
Típus: GR-300Z
Márka: G-OLD
Szállítási költség: 2700 Ft
Ingyenes országos kiszállítás 100 000 felett!
Ár 74.900 Ft
Összehasonlít
Design üveg infrapanel több színben, keret nélküli 12mm vastag edzett üveggel
Színválaszték felár nélkül rendelhető: fehér, fekete, piros, zöld

230V 50Hz  300W  IP44  EVI
Méret: 700x500x12mm
Súlya: 14 kg
Teljesítmény: 300 W
7,5 m3 hez - m3 adat tájékoztató jellegű

Keret nélküli, biztonsági, edzett, 12mm vastag üveglappal szerelve.
Az üveg infravörös fűtésű panelek a legjobb minőségűek, mint a fizikai követelmények, mint pedig a dizájn szempontjából.
Oldalfalra szerelhető modell, a szerelvények és tartozékok a csomagban!

Az infravörös fűtés ideális, gazdaságos fűtés a legalacsonyabb működési költségekkel.
Az Infravörös fűtésű panelek energiafogyasztása rendkívül kedvező. Az energiatakarékos fűtésű üveg panelek növelik az ingatlan értékét és csökkentik az energiafelhasználását
Rendkívüli az energiahasznosítása, mivel a felvett és a leadott teljesítmény aránya 99,8%-os, mint bármely más infrapanelünknek. 
A befektetés költségét  az alacsonyabb energiafogyasztás miatt gyors megtérülés jellemzi. Karbantartást nem igénylő rendszer, hosszú évek múltán a paneleken nem látható semmiféle elhasználódás. Az üveg felületű infrapanel a legjobb befektetés a jövőbe.

Egyaránt ajánljuk lakásokba, irodákba, szállodákba, üzletekbe, minden olyan területre, ahol fontos a megjelenés, ahol elvárás az, hogy a fűtőtest könnyen tisztítható, könnyen kezelhető legyen, üzemeltetése ne generáljon lebegő port, ahol  fontos a minőség láthatóvá tétele   és a magas komfort érzet.  Esztétikus és hatékony, nem igényel telepítése utáni karbantartást. Minden stílusú enteriőrhöz illeszkedik.

A G-OLD”GR”jelű üvegpanel a legmagasabb minőségi és esztétikai igényeknek is megfelelő prémium kategóriájú termék. Az edzett 12 mm vastag biztonsági üvegre kasírozott grafitmasszás infrapanel minden enteriőrbe illeszkedő színválasztékkal, extra minőségű és hatékonyságú termék.
Oldalfalra szerelhető modell, de ha nem akarjuk, vagy nem tudjuk a falra szerelni a paneleket (pl. az üvegezett felületek) megoldhatjuk, hogy önállóan a krómozott talp szettel mobil kivitelre alakítsuk paneljeinket Gold üvegpanel talp szett

Többféle színben és tükör kivitelben is elérhető.
CE minősítésű Grafitmasszás fűtőlappal szerelve.

Az üvegpanelra a garancia: 5 évA honlapon feltüntetett műszaki adatok a gyártó/importör által kiadott tájékoztató jellegű információk. A gyártó fenntartja a műszaki adatok és a konstrukció megváltoztatásának jogát!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!