A feltüntetett ár bruttó ár,  tartalmazza a 27%-os áfát!
 
Infrapanel-infrafűtés G-OLD 400sdk-gipszkarton álmennyezeti infrapanelInfrapanel-infrafűtés G-OLD 400sdk-gipszkarton álmennyezeti infrapanelInfrapanel-infrafűtés G-OLD 400sdk-gipszkarton álmennyezeti infrapanel

Infrapanel-infrafűtés G-OLD 400sdk-gipszkarton álmennyezeti infrapanel

Cikkszám: 1494
Típus: G-OLD 400sdk
Márka: G-OLD
Teljesítmény: 400 Watt
helyiség méret:
Szállítási költség: 2500 Ft
Ingyenes országos kiszállítás 100 000 felett!
Ár 59.900 Ft
Összehasonlít
Gipszkarton álmennyezetbe illeszthető G-OLD 400sdk infrapanel

230V   50Hz   IP44   ÉV I. (porszórt fehér alumínium kerettel, hátsó kivezetéssel)
 
Méret:    880x530x2/30mm
Súlya:    5,5 kg
Teljesítmény: 400 W
10-11,2 m3-hez  (m3 tájékoztató jellegű)


Lakásokba, irodákba, üzletekbe, családi házakba, fürdőszobákba
 "sdk" - Gipszkarton álmennyezetbe integrált süllyesztett kivitel

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD”sdk” jelű infrapanel a gipszkarton álmennyezettel rendelkezők favoritja.  A süllyeszthető kivitelnek köszönhetően a mennyezet felületéből csupán 2mm keretezés emelkedik ki. Porszórt fehér festésével beleolvad a plafon síkjába.
Magas minőségű termék, harmonikusan illeszkedő külsővel.

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD „sdk” jelű infrapanel szinterezett fehér alumínium kerettel van ellátva, a kevésbé hangsúlyos keret esztétikusan illeszkedik környezetébe. A magas minőség, a hatékony működés társul a minimál dizájnnal.  
Csúcsminőségű Európai alapanyagból, készülő termék! Elsősorban irodák, üzletek, lakások és családi házak elsődleges fűtésére lettek kifejlesztve. Ezzel egyidejűleg tökéletesen alkalmas helyi fűtési megoldásra az ágy vagy akár a tévéfotel fölé. Szerelhető a mennyezetre, vagy akár az oldalfalra is.
A mennyezetre szerelve éri el a legnagyobb hatékonyságot, itt a legjobb a intenzitása az infrasugárzásnak. A panel hátlapján található rögzítő fülekkel lehet a mennyezetre, vagy az oldalfalra szerelni.

CE minősítésű IP44-es NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve.

Hatásfoka többszöröse a carbonszálas technológiának, mivel a NEW AGE kerámia kristályszemcsék 10-szer nagyobb felületet biztosítanak az adott teljesítmény leadására.
A grafitmassza alapú NEW AGE Crystal Technologiával készülő G-OLD Infrapanelek látható oldalán a kerámia kristályszemcsék növelik a többszörösére az adott fűtőfelületet (az infrasugárzás felületi mérete rendkívül fontos) és segítik az infrasugarak szétszórását minden irányba, így az infra fűtőlap, mint egy félgömbszerűen és minden irányba közvetíti az infrasugárzást, ellentétben egy sima felülettel, mely csak egyenes vonalban képes ezt megtenni. Egyáltalán nem mindegy hogy az adott Watt számnak megfelelő infrasugárzás mekkora felületről adódik át! A NEW AGE Crystal Technologiának köszönhetően a panelek felületi hőmérséklete 115-135 C° !

Korlátlan élettartam, meghibásodásra nincs lehetősége! A sűlyesztett kivitelű „sdk” infrapaneljeink a rugós pattintható füleknek köszönhetően rendkívül egyszerűen szerelhető!
Az előre kialakított mélyedésbe könnyen és tökéletesen illeszkedik, a legnépszerűbb termékeink egyike! Lakások, családi házak, hétvégi nyaralók, tetőtéri szobák, fürdőszobák, mellékhelyiségek, üzletek fűtésére.
IP44-es kivitel, vizes helyiségekbe is szerelhető! Kiváló energiatakarékos elsődleges fűtési megoldás. A passzív házak elengedhetetlen fűtési rendszere!

Párásak, nyirkosak a falai? Az infrapanel megoldást nyújthat bizonyos esetekben erre a problémára, mivel a falakat néhány fokkal túlmelegíti a levegő hőmérsékleténél így a párakicsapódás gyakorlatilag lehetetlenné válik!
A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapanel 7-10 µm közötti hosszú hullámhosszon (mely közel azonos azzal a sugárzási tartománnyal, mellyel a nap melegíti a földet) fejti ki hatását. Ez a sugárzási tartomány láthatatlan, de érzékelhető, az emberi szervezet melegként érzékeli.

A NEW AGE Crystal Technologiának köszönhetően a panelek felületi hőmérséklete 115-135 C° !
A hátoldali szigetelés rendkívül fontos, a szigetelés hiánya miatt pedig a panelek hátoldala felhevül (egyszerű fizika) így szerencsés esetben az emeleti szobánkat, rosszabb esetben pedig a padlást vagy az emeleti szomszédunkat fűtjük paneljeinkkel! Itt jegyezném meg, hogy a szigetelő réteg nem az infrasugarakat (erre a reflekciós réteg hivatott), hanem a hőt tereli a megfelelő irányba! A kereskedelemben fellelhetőek  még sima felületű panelek, ezek csak lényegesen kisebb felületen közvetítik az infrasugárzást és így kisebb az a tér melyet el tudnak látni infravörös sugárzással. Hátoldali felületük a nem megfelelő szigetelés hiánya miatt jóval magasabb, mint az elvárt lenne.

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrasugárzói a teljes infravörös tartomány egy optimális összetételét sugározzák, mely az emberi test számára a legmegfelelőbb. Az egyes hullámhosszak aránya az emberi test infra- (hő-) elnyelő képességére van optimalizálva, ezért a NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapanel használatakor az emberi test felső 5-6 mm-e egyenletesen, kellemesen, és ami a legfontosabb, egyszerre melegszik át a környezetében lévő falakkal és tárgyakkal együtt, mivel akadálytalanul, energiaveszteség nélkül hatol át a légnemű közegen, a hatásfok szinte 100% (99,8%). Így a megfelelő infrasugárzás optimális hőérzetet biztosít, a szervezet felmelegedése szórtabb, kellemesebb és hatásosabb. Az infrasugárzó által nyújtott hő megközelíti a Nap természetes és az emberi szervezet számára megszokott, előnyös sugárzását.

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapanelben a harmonikus dizájn, ötvöződik a maximális kényelemmel és természetesen a kiváló minőséggel!
Csúcsminőségű NEW AGE Crystal Technology Európai alapanyagból Magyarországon készülő termék!

Az IP jelölés első száma az elektromos csatlakozáshoz kerülhető por szemcseméterét jellemzi (4-es szám), míg a második szám (4-es szám) fröccsenő víznek ellenáll az elektromos csatlakozási pont!

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapaneleket minden esetben a rajta található rögzítő fülekkel kell felszerelni, rögzíteni!  A garancia feltétele az útmutatások maradéktalan betartása.

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapaneleket 10 év garancia élettartam szavatosság jellemzi

G-OLD „sdk”jelölésű Infrapanelek adatai


Telepítése

A lenti táblázat segítségével válassza ki a megfelelő panelt, annak méretei alapján vágja ki a gipszkarton mennyezetet, (célszerű a karton sérüléseinek elkerülése miatt a karton mögött egy
biztonsági keretet kialakítani 5x3cm fenyő lécből) kösse be a feszültségmentesített elektromos hálózatba, majd az egyik oldalon akassza be a rugós füleket és a panelt felhajtva pattintsa be a másik oldalon is az infrapanelt.

 
típus panel                méret                kivágás mérete     védettség   Feszültség       teljesítmény
G-OLD 200 sdk          525x525x40      507x507                IP 20            230 V                 200 W
G-OLD 300 sdk          625x625x40      607x607                IP 20            230 V                 300 W
G-OLD 400 sdk          875x525x40      857x507                IP 20            230 V                 400 W
G-OLD 500 sdk          965x625x40      947x607                IP 20            230 V                 500 W

 
Telepítési információk

Minden elektromos műveletet csak minősített villanyszerelő végezzen!
Az infrapanelek felületén nem lehet mechanikai sérülés, mivel ez befolyásolja a működést és balesetek forrás lehet.
Csatlakoztatása az infravörös paneleknek az előre kialakított csatlakozó dobozban, vagy a kiálló vezetékhez lehetséges.
Panelt csatlakoztatni kell a hálózathoz kapcsoló, vagy termosztát segítségével, amely lehetővé teszi a biztonságos lekapcsolásra.

Karbantartás és javítás

Az infrapanelek semmiféle karbantartást nem igényelnek, a felületüket 6 hónaponként porszívóval vagy nedves szivaccsal takaríthatjuk.
Ne használjon mosószert vagy oldószeres anyagot a panelek tisztítására!
Paneleknek hidegnek kell lenniük, és árammentesítést követően végezzünk csak karbantartást! A panelek esetleges javítását csak a gyártó végezheti.


A tervezésnél a két legfontosabb szempont, hogy az adott helyiség funkciójának megfelelően kiszámoljuk a teljesítmény (Watt) igényt és az adott helyiség alapterületének megfelelően osszuk el a panelek darabszámát.
A kalkulátor segítségével Ön megközelítőleg és nagyságrendileg meg tudja határozni a helyiségek energiaszükségletét (Watt/helyiség).

INFRAFŰTÉS TÁJÉKOZTATÓ
A honlapon feltüntetett műszaki adatok a gyártó/importör által kiadott tájékoztató jellegű információk. A gyártó fenntartja a műszaki adatok és a konstrukció megváltoztatásának jogát!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!