A feltüntetett ár bruttó ár,  tartalmazza a 27%-os áfát!
 

Infrakonvektor-1000W- G-OLDFlex Solius II.-10

Cikkszám: 1453
Típus: G-OLDFlex Solius II.-10
Teljesítmény: 1000W
helyiség méret: 28,57 m3
Energiaosztály:
SEER:
SCOP:
Szállítási költség: 2500 Ft
Ingyenes országos kiszállítás 100 000 felett!
Ár 99.900 Ft
Összehasonlít
G-OLDFlex Solius II.-10  1000/W infrakonvektor


 Teljesítmény:     1000W
 Méret: 601x477x129mm
 Vezeték:     3x1,00mm
 Fűthető légtér:     26- 28 légköbméter
 Védettség:     IP 24 ÉVI
 Feszültség:     230V 50Hz
 Súly:     5,80 kg
 Digitális programozható termosztát
 Komfort, Eco, fagyvédelem funkciók
 Könnyű falra szerelés
 Pormentes fűtési folyamat   Felhasználási terület:


   - lakások, családi házak önálló fűtésrendszerének kiépítésére alkalmas
   - Nyaralók, üzletek, irodák kedvelt fűtési megoldása  (konvekciós elven működik, keringteti a levegőt, gyorsan érezhető hatása)
    -kiegészítő fűtésként is alkalmazható (a helyiség alapterületét és belmagasságát a kiegészítő fűtés tervezése esetén is figyelembe kell venni,
    -G-OLDFlex Solius-07  750W  infrakonvektor 28,57 m³ helyiség fő fűtésére alkalmas (10,50 m² alapterület, 2,70 m belmagasság).
    -Kisebb méretű helyiségek kiegészítő fűtésére (meglévő hőmérséklet +3-4 fok), maximum 55 m³ helyiség méretig – 20,30 m², 2,70 belmagasság)

A G-OLDFlex Solius II. tökéletes megoldás főfűtésre és fűtéskiegészítésre egyaránt!
Korszerű, megbízható és biztonságos elektromos konvektor digitális programozható termosztáttal.


A konvektor fűtési folyamata a hagyományos konvektorokkal szemben pormentes, így nem kell elviselni a kellemetlen égett por szagát.
A speciálisan kialakított fűtőfelületnek köszönhetően csendesen, zajtalanul működik.
A kettős technológiának köszönhetően Infrapanel és az elektromos fűtőtest speciális ötvözete. Az egyedileg tervezett energiatakarékos fűtőbetét speciális, hosszú élettartamú kompozit egység, amely nem hagyományos fűtőszál, hanem az infratechnológia és az elektromos fűtőpanel ötvözete!
A G-OLDFlex Solius II. infrakonvektor magas komfort szintet és természetes hőérzetet biztosít. Mozgó alkatrészt nem tartalmaz, teljesen hangtalan üzemű, keringteti a levegőt, így bekapcsolását követően pár perc múlva érezhető hatása).

OLDALFALI kivitel, szereléshez szükséges rögzítőelemek a készülék tartozékai. Könnyen telepíthető, üzemeltethető konnektorról, de szükség esetén hálózatba köthető.
Használata minden olyan helységbe ajánlott, ahol fontos a magas esztétikai, minőségi és komfortigények kielégítése. A burkolat minden típusnál fehér, amely tökéletesen illeszkedik minden enteriőrbe.

Garancia: 2 év
A honlapon feltüntetett műszaki adatok a gyártó/importör által kiadott tájékoztató jellegű információk. A gyártó fenntartja a műszaki adatok és a konstrukció megváltoztatásának jogát!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!