A feltüntetett ár bruttó ár,  tartalmazza a 27%-os áfát!
 
G-OLD330U / 330W infrapanel - 330 W-os keret nélküli infrapanelG-OLD330U / 330W infrapanel - 330 W-os keret nélküli infrapanel

G-OLD330U / 330W infrapanel - 330 W-os keret nélküli infrapanel

Cikkszám: 1470
Típus: G-OLD 330U - 330 W-os
Márka: G-OLD
Teljesítmény: 330 Watt
helyiség méret:
Szállítási költség: 2500 Ft
Ingyenes országos kiszállítás 100 000 felett!
Ár 64.900 Ft
Összehasonlít
Lakásokba, magáncélú felhasználásra (keret nélküli kivitel, hátsó kivezetéssel)

230V   50Hz   IP44   ÉV I.
Méret: 1250x320x30mm
Súlya:   6,60 kg
Teljesítmény: 330 W
8,25-9,24 m3 - hez - m3 adat tájékoztató jellegű

Alacsony hőmérsékletű (85-95 C°) infrapanelek elsősorban irodák, üzletek, lakások és családi házak elsődleges fűtésére lettek kifejlesztve. Ezzel egyidejűleg tökéletesen alkalmas helyi fűtési megoldásra az ágy, asztal, kiságy, tévéfotel stb.  fölé.
Szerelhető a mennyezetre, vagy akár az oldalfalra is. Beilleszthető a kazettás álmennyezet helyére is (300, 600, 700W).  A mennyezetre szerelve éri el a legnagyobb hatékonyságot, itt a legjobb a intenzitása az infrasugárzásnak. Az infrapaneleknek nincs látható keretrésze, mivel ez a hátlapra van integrálva és így alkalmas lehet minden stílushoz és környezetbe.
A panel hátlapján található rögzítő fülekkel lehet a mennyezetre, vagy az oldalfalra szerelni.

A csomag szerelőkeretet és csavarokat nem tartalmaz!

Szerelőkészlet a mennyezeti szereléshez külön rendelhető: KN mennyezeti rögzítőkészlet

 
A G-OLD „U” jelű infrapanel teljes egészében keret nélkül készül, teljes felületén és az oldalain is kerámiaszemcsékkel borítva. Olyan enteriőrökbe ajánljuk, ahol nem a fűtőtest a főszereplő. Minőségi kivitel, tökéletes hatékonyság. Csúcsminőségű Európában készült termék
CE minősítésű Grafitmasszás fűtőlappal szerelve.

Hatásfoka többszöröse a carbonszálas technológiának, mivel a kerámiaszemcsék 10-szer nagyobb felületet biztosítanak az adott teljesítmény leadására! A garfitmassza alapú G-OLD Infrapanelek látható oldalán a kerámiaszemcsék növelik a többszörösére az adott fűtőfelületet (az infrasugárzás felületi mérete rendkívül fontos) és segítik az infrasugarak szétszórását minden irányba, így az infrafűtőlap mint egy félgömbszerűen és minden irányba közvetíti az infrasugárzást. Egyáltalán nem mindegy hogy az adott Watt számnak megfelelő infrasugárzás mekkora felületről adódik át!

Korlátlan élettartam, meghibásodásra nincs lehetősége! Lakások, családi házak, hétvégi nyaralók, tetőtéri szobák, fürdőszobák, mellékhelyiségek, üzletek fűtésére.
IP44-es kivitel, vizes helyiségekbe is szerelhető. Kiváló energiatakarékos elsődleges fűtési megoldás. A passzív házak elengedhetetlen fűtési rendszere.

Párás, nyirkos falak szárítására is ajánljuk bizonyos esetekben,  mivel a falakat néhány fokkal túlmelegíti a levegő hőmérsékleténél, így a párakicsapódás gyakorlatilag lehetetlenné válik.

A G-OLD Infrapanel 7-10 µm közötti hosszú hullámhosszon - mely közel azonos azzal a sugárzási tartománnyal, mellyel a nap melegíti a földet - fejti ki hatását. Ez a sugárzási tartomány láthatatlan, de érzékelhető, az emberi szervezet melegként érzékeli.

A G-OLD Infrasugárzói a teljes infravörös tartomány egy optimális összetételét sugározza, mely a legmegfelelőbb az emberi test számára. Az egyes hullámhosszak aránya az emberi test infra- (hő-) elnyelő képességére van optimalizálva, ezért a G-OLD Infrapanel használatakor az emberi test felső 5-6 mm-e egyenletesen, kellemesen, és ami a legfontosabb, egyszerre melegszik át a környezetében lévő falakkal és tárgyakkal együtt, mivel akadálytalanul, energiaveszteség nélkül hatol át a légnemű közegen, a hatásfok szinte 100% (99,8%).
Így a megfelelő infrasugárzás optimális hőérzetet biztosít, a szervezet felmelegedése szórtabb, kellemesebb és hatásosabb. Az infrasugárzó által nyújtott hő megközelíti a Nap természetes és az emberi szervezet számára előnyös sugárzását.

A G-OLD „U”  jelű Infrapanelekre a garancia  5 év

A tervezésnél a két legfontosabb szempont, hogy az adott helyiség funkciójának megfelelően kiszámoljuk a teljesítmény (Watt) igényt és az adott helyiség alapterületének megfelelően osszuk el a panelek darabszámát.
A kalkulátor segítségével Ön megközelítőleg és nagyságrendileg meg tudja határozni a helyiségek energiaszükségletét (Watt/helyiség).

INFRAFŰTÉS TÁJÉKOZTATÓA honlapon feltüntetett műszaki adatok a gyártó/importör által kiadott tájékoztató jellegű információk. A gyártó fenntartja a műszaki adatok és a konstrukció megváltoztatásának jogát!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!