A feltüntetett ár bruttó ár,  tartalmazza a 27%-os áfát!
 

HI-KUMO WIFI - SPX-WFG01 - Hitachi klímákhoz

Cikkszám: 2410
Típus: SPX-WFG01
Márka: HITACHI
Gyártó: HITACHI
Szállítási költség: 2100 Ft
Ingyenes országos kiszállítás 100 000 felett!
Ár 36.000 Ft
Összehasonlít
Jelenleg nincs raktáron!

HI-KUMO WIFI modem (SPX-WFG01) - Hitachi klímákhoz


A Hi-Kumo wifi eszköz segitségével egyszerűen vezérelheti HITACHI klimaberendezését okostelefon, táblagép, vagy PC segitségével; wifi kapcsolaton keresztül a klímaberendezés mellől, vagy akár távolról is.
Az alkalmazáson keresztül beállithatja a kivánt üzemmódot, hőmérsékletet, a ventilátor fordulatszámát, az időzitőt, vagy ha több napig távol tartózkodik otthonától, az olyan különleges funkciókat, mint a szabadság mód is.
Az eszköz működéséhez mindössze internet eléréssel rendelkező, wifis modemre, beltéri egységenként egy Hi-Kumo eszközre, és az okostelefonos alkalmazásra lesz szüksége, melyet ingyenesen letölthet iOS és Android operációs rendszerhez egyaránt.

A Webáruházunkban forgalmazott minden mono -Prémium, Shirokuma, Standard, Eco Comfort-  Hitachi klímaberendezéshez használható!
A Hitachi klímaberendezéssel együtt vásárlásnál szállítási költséget nem számítunk fel!A honlapon feltüntetett műszaki adatok a gyártó/importör által kiadott tájékoztató jellegű információk. A gyártó fenntartja a műszaki adatok és a konstrukció megváltoztatásának jogát!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!