A feltüntetett ár bruttó ár,  tartalmazza a 27%-os áfát!
 

G-OLD üveg infrapanel Talp szett

Cikkszám: 1620
Típus: G-OLD üveg infrapanel Talp szett
Márka: G-OLD
Szállítási költség: 2300 Ft
Ingyenes országos kiszállítás 100 000 felett!
Ár 27.000 Ft
Összehasonlít
G-OLD Infrapanel GR üvegpanelekhez

Amennyiben nem akarjuk, vagy nem tudjuk a falra szerelni a paneleket (pl. az üvegezett felületek) megoldhatjuk, hogy önállóan a krómozott talp szettel mobil kivitelre alakítsuk paneljeinket. A panelt helyezze a nyílásba, rögzítse a panelt csavarokkal és már készen is vagyunk. A panel stabil, az alsó széle 55 mm-rel a padlószint fölött kezdődik.  Állandó elhelyezés esetén a padlóhoz is rögzíthetjük, a GR-700 és GR-900 esetében ez azonban kötelező!. A GR tipusú paneleket csak vizszintesen telepíthetőek ezzel a megoldással.  A függőleges elhelyezés a talpakban TILOS!  Felborulás veszélye!

A készlet tartalma:

 2db króm talp (130 mm átmérőjű)
 4 db műanyag borítás a konzol panel csavarokra

Telepítési útmutató

  • G-OLD GR-300, GR-500 ,GR-700, GR-900 talp
  • A talpakat óvatosan helyezzük a panel üvegfelületének alsó szélére a fali rögzítő csavarokkal egyvonalba, majd a csomagban található műanyag csavarokkal rögzítsük azt.
  • A panelekre csakis fektetett formában helyezzük el a talpakat.
  • Az álló formában történő rögzítés TILOS!
  • Az oldalfali rögzítő csavarokat a mellékelt kupakokkal rejtsük el.
  • A G-OLD GR-700 és a G-OLD GR-900 panel esetében miden esetben rögzítsük a padlóhoz is a talpakat négy darab arra alkalmas csavarral. Az említett panelek stabilitása súlyuknál fogva csakis ebben az esetben biztonságos.
  • A fentiek be nem tartása esetén bekövetkező sérülésekért és károkért a gyártó felelősséget nem vállal!A honlapon feltüntetett műszaki adatok a gyártó/importör által kiadott tájékoztató jellegű információk. A gyártó fenntartja a műszaki adatok és a konstrukció megváltoztatásának jogát!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!