A feltüntetett ár bruttó ár,  tartalmazza a 27%-os áfát!
 
G-OLD100U / 100W infrapanel - 100 W-os keret nélküli infrapanelG-OLD100U / 100W infrapanel - 100 W-os keret nélküli infrapanel

G-OLD100U / 100W infrapanel - 100 W-os keret nélküli infrapanel

Cikkszám: 1466
Típus: G-OLD 100U - 100 W-os
Márka: G-OLD
Teljesítmény: 100 Watt
helyiség méret:
Szállítási költség: 2300 Ft
Ingyenes országos kiszállítás 100 000 felett!
Ár 42.900 Ft
Összehasonlít
infrafűtés-infrapanel G-OLD 100U - 100 W-os keret nélküli

Felhasználási terület (csak HELYI FŰTÉSRE ALKALMAS):

  • Teljesítmény     100W
  • Méret     500x320x30mm
  • Vezeték     2x0,75mm
  • Fűthető légtér     2,5- 2,8 légköbméter
  • Védettség     IP 44 ÉVI
  • Feszültség     230V 50Hz
  • Súly     2,50 kg


Lakásokba, magáncélú felhasználásra (keret nélküli kivitel, hátsó kivezetéssel)

230V 50Hz IP44 ÉV I.

Felhasználási terület (csak HELYI FŰTÉSRE ALKALMAS):
- asztal alá lábfűtés
- kisebb terráriumok fűtésére (terrárium tetejére)
- templomfűtés (padsorokba)
- kutyaólba, cicaházba, csak mennyezeti elhelyezés (figyelembe véve kutyáknál a kutya és a kutyaház méretét)
- szerelőkeret, vagy rögzítőkészlet opcióként rendelhető (nem tartozéka az infrapanelnek, az infrapanel önmagában is rögzíthető)
Nem javasolt még a lakás/ház legkisebb helyiségének fűtésére sem, csak helyi fűtésre és a fentebb felsorolt alkalmazásokra!!!


A G-OLD „U” jelű infrapanel esztétikus, neutrális megjelenésével minden enteriőrben elhelyezhető, kezelést, festést nem igényel.

Mennyezeti SZERELŐKERET a G-OLD100U, G-OLD200U, G-OLD270U, G-OLD330U,
G-OLD400U infrapanelek esetén KÜLÖN RENDELHETŐ!

G-OLD300U, G-OLD600U, G-OLD700U és a G-OLD850U keret nélküli infrapanelek esetén a SZERELŐKERET A TERMÉK TARTOZÉKA!

- Csúcsminőségű Európai alapanyagból, Csehországban készült termék (Távol-keleti elemeket NEM tartalmaz!). CE minősítésű

- Hatásfoka többszöröse a karbonszálas, sima felületű technológiának, az infrapanel kristályszemcséi közel 10-szer nagyobb felületet biztosítanak az adott teljesítmény leadására.

- Bármely sima felületű 600W-os infrapanel kb. 0,7 m²-ről adja le az adott infrasugárzást, míg a kerámia kristályos felülettel készülő infrapanel a kerámia kristályszemcséknek köszönhetően azonos méretű felület esetén tízszer akkora,  közel 7 m²-ről, adja át az infrasugárzást!
A kerámia kristályos felületű infrapanelekkel egyenletesebb hő elosztás érhető el, az infrapanelek kristályos felületüknek köszönhetően félgömb alakban (180 fokban) irányítottan szórják az adott térben az infrasugárzást, ezáltal is növelve a hatásfokukat (síkfelület esetén a elsősorban hasáb alakban, oszlop szerűen terjed a sugárzás, kisebb hatásfokkal).

- A G-OLDU széria alacsony felületi hőmérsékletű infrapanel, felületi hőmérséklete 80-90 C° (az infrapanel nem a felületi hőmérsékletével, minden esetben elsősorban az infrasugárzással fűt!

Felhasználási terület:
Lakások, családi házak, nyaralók, irodák, üzletek teljesértékű, vagy kiegészítő fűtése, tetőtéri szobák, fürdőszobák, mellékhelyiségek, fő-, vagy kiegészítő fűtése.
A passzív házak elengedhetetlen fűtési rendszere!

- IP44-es kivitel, vizes helyiségekbe is szerelhető! Kiváló energiatakarékos elsődleges fűtési megoldás. Párás, nyirkos a falakat néhány fokkal a helyiség levegőjének hőmérsékleténél magasabb hőfokra fűti fel - az infrapanel erre a problémára is megoldást nyújthat, így hosszútávon megakadályozza a páralecsapódást!

- A G-OLDU Infrapanel 7-10 µm közötti hosszú hullámhosszon (mely közel azonos azzal a sugárzási tartománnyal, mellyel a Nap melegíti a földet) fejti ki hatását. Ez a sugárzási tartomány láthatatlan, de érezhető, az emberi szervezet melegként érzékeli.

- A G-OLD Infrasugárzói a teljes infravörös tartomány egy optimális összetételét sugározzák. A hullámhossz aránya az emberi test infra- (hő-) elnyelő képességére optimalizált, ezért a G-OLD Infrapanel használatakor az emberi test felső 5-6 mm-e egyenletesen, kellemesen, és  egyszerre melegszik át a környezetében lévő falakkal és tárgyakkal együtt - gyakorlatilag energiaveszteség nélkül hatol át a légnemű közegen. A hatásfok szinte 100% (99,8%). Így a megfelelően tervezett infrafűtés optimális hőérzetet biztosít.
Az IP jelölés első száma az elektromos csatlakozáshoz kerülhető por szemcseméterét jelzi (4-es szám), míg a második szám (4-es szám) fröccsenő víznek ellenáll az infrapanel!

Figyelem! Érdemes elolvasni!
Magyarországi forgalomban találkozhatnak olyan síkfelületű infrapanelekkel, melyek esetében a hátoldali szigetelés nem megfelelő, vagy esetleg hiányzik. Az esetek többségében ezt a forgalmazók (általában Távol-Keleti termékek) nem tüntetik fel. A hátoldali szigetelés rendkívül fontos, a szigetelés hiánya miatt a panelek hátoldala felhevül (egyszerű fizika) így szerencsés esetben az emeleti szobánkat, rosszabb esetben pedig a padlást vagy az emeleti szomszédunkat fűtjük paneljeinkkel! Itt jegyezném meg, hogy a szigetelő réteg nem az infrasugarakat (erre a reflekciós réteg hivatott), hanem a hőt tereli a megfelelő irányba, valamint szavatolja a panel biztonságos!

A G-OLD Keret nélküli infrapanelekre 5 év garancia!A honlapon feltüntetett műszaki adatok a gyártó/importör által kiadott tájékoztató jellegű információk. A gyártó fenntartja a műszaki adatok és a konstrukció megváltoztatásának jogát!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!