A feltüntetett ár bruttó ár,  tartalmazza a 27%-os áfát!
 
Fujitsu ASYG09KGTA/AOYG09KGCA - 2,5 kW Design KG - inverteres oldalfali split klima Fujitsu ASYG09KGTA/AOYG09KGCA - 2,5 kW Design KG - inverteres oldalfali split klima

Fujitsu ASYG09KGTA/AOYG09KGCA - 2,5 kW Design KG - inverteres oldalfali split klima

Cikkszám: 1258
Típus: ASYG09KGTA/AOYG09KGCA
Márka: Fujitsu Design KG sorozat
Gyártó: Fujitsu
Teljesítmény: 2,5 kW
helyiség méret: 8-28 m2
Energiaosztály: A++ /A+
SEER: 8,5
SCOP: 5,1
Ingyenes országos kiszállítás 100 000 felett!
Ár 406.896 Ft
Összehasonlít
 • Alacsony zajszint
 • Automatikus átváltás (hűtés-fűtés között)
 • Automatikus újraindítás áramkimaradás után
 • DC inverter
 • ECONOMY / Gazdaságos üzemmód
 • GEO - tarifa
 • H - tarifa
 • Hot Start /Melegindítás
 • Human sensore/Intelligens szem
 • Időzítő
 • Infra távirányító
 • Powerful / Turbo üzemmód
 • R32 hűtőközeg
 • SLEEP/ Éjszakai üzemmód
 • Swing /Automatikus légterelés le-fel
 • Szupercsendes ventilátorfokozat (Beltéri egységnél)
 • WIFI vezérlés (opcionális)
Oldalfali mono inverteres split klimaszett (1 beltéri + 1 kültéri egység)
Kiváló SEER és SCOP értékekkel, A+++, Human senzorral,
Fujitsu Design KG sorozatHűtőteljesítmény (kW) 2.5 (0.9-3.4)
Fűtőteljesítmény (kW) 2.8 (0.9-5.4)


-Infra távirányító
-10°C minimum hőmérséklettartás
-Mozgásérzékelő (Human sensore)
-Alacsony zajszintű üzemmód (Kültéri egységnél)
-Szupercsendes ventilátorfokozat (Beltéri egységnél)
-Gazdaságos üzemmód (ECONOMY)
-Időzítés Igen (24 órás programozhatóság)
-Éjszakai üzemmód (SLEEP)
-TURBO üzemmód (POWERFUL)
-Automatikus légterelés le-fel (Swing )
-Automatikus újraindulás áramkimaradás után
-Automatikus átváltás (hűtés-fűtés között)
-Melegindítás
-"ALL DC" (DC inverteres kompresszor és ventilátormotor)
-Wifi csatlakozás (opcionális)
-H-tarifa
-GEO tarifa
-Hűtőközeg típusa R32
-Energia osztály
-SEER 8.52
-SCOP 5.11
-Hálózati áram (V/f/Hz) 230/1/50
-Javasolt biztosíték (A) C10A
-Tömeg (beltéri/kültéri) (kg) 10/30
-Csövezés
-Csőméret (mm) 6.35/9.52
-Max. szintkülönbség (m) 15
-Max. össz. csőhossz (m) 20
-Fűtőteljesítmény a tervezési hőmérsékleten (-10°C) (kW) 2.09
-Szükséges rásegítőfűtés a tervezési hőmérsékleten (-10°C) (kW) 0.31
-Bivalens hőmérséklet (°C) -7
-Üzemeltetési határok (°C)
-Külső hőm. Hűtés (°C) -10 ~ 46
-Külső hőm. Fűtés (°C) -15 ~ 24
-Belső hőm. Hűtés (°C) 18 ~ 32
-Belső hőm. Fűtés (°C) 16 ~ 30
-Zajszint (db(A))
-Beltéri hangnyomásszint - Hűtés (max./köz./min.) 19/29/34/40
-Beltéri hangnyomásszint - Fűtés (max./köz./min.) 21/31/36/42
-Beltéri hangteljesítményszint dB(A) 57
-Kültéri hangnyomásszint dB(A) 48
-Kültéri hangteljesítményszint (hűtés/fűtés) dB(A) 61/63
-Méret (mm)
-Beltéri (Szél.xMag.xMély.) 834x270x215
-Kültéri (Szél.xMag.xMély.) 799x542x290
-Japán technológia
-Garancia: akár 10 évAlapgarancia:

Kötelező jótállás: 1 év
Termékszavatosság: 2 év (az eladás napjától)
Feltétele:
-    a berendezést szakmailag megfelelő képzettségű (kékkártyás) telepítő helyezte üzembe,
-    a termék használója az évi egyszeres minimum karbantartást munkalappal, vagy számlával tudja igazolni (ajánlott még egy alkalommal karbantartani a klímaberendezést)

Kiterjesztett garancia: 3 év

Feltétele:
-    a berendezést szakmailag megfelelő képzettségű (kékkártyás) telepítő helyezte üzembe,
-    van üzembehelyezési jegyzőkönyv
-    a termék használója az évi egyszeres minimum karbantartást munkalappal, vagy számlával tudja igazolni (ajánlott még egy alkalommal karbantartani a klímaberendezést

Kiterjesztett garancia: 10 év

Feltétele:  „10 év kiterjesztett FUJITSU garancia” csak az interneten regisztrált és a regisztrációs felület kötelező  rovatainak kitöltése, különösen az rendszeres karbantartásnak a vezetése esetén érvényes. A „10 év kiterjesztett FUJITSU garancia” vonatkozik minden komfort célra használt berendezésre, számlával igazolt vásárlás és számlával vagy munkalappal igazolt minimum évi egyszeri karbantartás esetén. (A telepítő a telepítés helye és a használat módjának függvényében előírhat több karbantartást.) Az új, kiterjesztett garancia érvényes a Fujitsu oldalfali monosplit klímaberendezésekre, amely komfort hűtési célokat szolgál**.  
**komfort hűtés: lakásban felszerelt, jellemzően nyári időszakban működő készülék, amelyet nem technológiai hűtésre (pl. szerver helyiség hűtése) iroda hűtésre vagy teljes körű téli fűtésre használnak.

Termék regisztráció az alábbi linken érhető el:
Fujitsu klima regisztrációINGYENES KISZÁLLÍTÁS

Alacsony zajszint

Automatikus átváltás (hűtés-fűtés között)

Automatikus átváltás (hűtés-fűtés között) - a hűtés/fűtés üzemmód a kívánt hőmérsékletnek megfelelően automatikusan váltakozik

Automatikus újraindítás áramkimaradás után

Automatikus újraindítás - hirtelen áramkimaradás esetén, miután az áram visszajön, a klímaberendezés automatikusan az előzetesen beállított paraméterekkel üzemel tovább.

DC inverter

DC inverter - a speciális szabályozó elektronikának és a különlegesen kialakított kompresszornak köszönhetően akár évi 40-45% energia megtakarítás is elérhető a hagyományos fix fordulatú (on-off) klíma berendezésekhez képest. A DC inverteres technológia használatával lehetőség nyílik a kompresszor méretének, zajszintjének csökkentésére, egyúttal teljesítményének és hatékonyságának növelésére.

ECONOMY / Gazdaságos üzemmód

ECONOMY- gazdaságos üzemmód – a klíma akár 25%-os megtakarítást is eredményezhet a normál üzemmódhoz képest. Ezt akkor célszerű használni, amikor a szoba már a kívánt hőmérsékletre lett fűtve/hűtve, vagy a szobában tartózkodó kisgyerek vagy idős ember érdekében tartózkodnunk kell a hirtelen hőmérséklet változtatástól.

GEO - tarifa

A GEO-tarifa - kedvezményes tarifa, kizárólag az ELMÜ és az ÉMÁSZ szolgáltatási területein érhető el. Újonnan telepített vagy meglévő hőszivattyús rendszerek áramellátására vehető igénybe. Előnye, hogy egész évben rendelkezésre áll hűtési és fűtési szezonban egyaránt, hátránya, hogy naponta csak 20 órán keresztül biztosított: 2x2 órára csúcsidőben reggel és este lekapcsolásra kerül. Igénybe vehető mind lakossági, mind 3×63 Ampert (39W) meg nem haladó névleges csatlakozási értékkel rendelkező üzleti ügyfelek és közintézmények számára.

H - tarifa

H tarifa- kedvezményes árszabású villamosenergia. Az ország egész területén igényelhető, és elérhető, amely használható újonnan telepített, vagy már meglévő rendszerekhez. Bármilyen megújuló energiaforrást hasznosító berendezés üzemeltethető róla, így hőszivattyú és a hozzá kapcsolódó szivattyúk stb. Csak fűtési szezonban érhető el a nap 24 órájában, (jelenleg október 15-e és április 15-e között), nincsenek holt időszakok, a berendezések folyamatosan üzemelnek. A mindenkori kedvezményes díjszabás az adott területen elérhető "B" díjszabású (köznevén éjszakai áram) villamos energiáéval megegyező (fűtési szezonban).

Hot Start /Melegindítás

Melegindítás funkció – a klímaberendezés fűtési üzemmódban addig nem indul el (a beltéri egység), amíg a hőcserélő hőmérséklete el nem éri a 28°C-ot. Ha ezt elérte, utána 1 percig alacsony fordulaton üzemel a beltéri egység ventilátora, majd beáll a kívánt értékre.

Human sensore/Intelligens szem

mozgásérzékelő-igyelemmel kíséri, hogy tartózkodik-e valaki a helyiségben. Ha a szobában 20 perce nem érzékeli senki jelenlétét, a klíma standby üzemmódra kapcsol, tehát 80%-os energiatakarékos módban üzemel tovább. Amint valaki a helyiségbe lép, a légkondícionáló visszaáll a beállított hőmérsékletre.

Időzítő

Időzítővel programozható a fűtés, vagy a hűtés bekapcsolásának ideje

Infra távirányító

Távolról elindítja, leállítja és szabályozza a légkondicionálót.

Powerful / Turbo üzemmód

Turbo üzemmód (Powerful) - használata lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet gyors elérését. Ebben az üzemmódban a klímaberendezés 20 percen keresztül maximális ventilátor fokozaton és maximális kompresszor fordulattal működik.

R32 hűtőközeg

Az új R32 hűtőközeget tartalmazó hőszivattyúk globális felmelegedési potenciálja (GWP)sokkal alacsonyabb. Fontos lépés az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentésére. Az R32 egy összetevőből álló hűtőközeg, ezért egyszerűen újrahasznosítható.

SLEEP/ Éjszakai üzemmód

Éjszakai (Sleep) üzemmód - A ventilátor sebesség vezérlése automata módra áll át. A beállított hőmérséklet 1 óra múlva emelkedik 1 °C-kal hűtéskor, ill. 1 °C-kal csökken fűtéskor. 2 óra múlva az eredetileg beállított értékhez képest 2 °C-kal emelkedik, ill. csökken üzemmódtól függően, majd a továbbiakban ezt a hőmérsékletet tartja a légkondícionáló. A ventillátor alacsony fokozatra kapcsol, az éjszakai üzemmód általában 5 óra múlva automatikusan kikapcsol, így még a klíma energiát is takarít meg.

Swing /Automatikus légterelés le-fel

Kétirányú automatikus légterelés (Swing) - klímánk télen a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, nyáron a hideg levegőt a mennyezet felé tereli.

Szupercsendes ventilátorfokozat (Beltéri egységnél)

WIFI vezérlés (opcionális)

Online szabalyozasi lehetőseg - teljes szabályzás, bármikor, bárhonnan Az Online Szabályozási lehetőséggel rendelkező egységek bármikor és bárhonnan vezérelhetőek mobiltelefonról vagy táblagépről is. Ez a funkció egy opcionális kiegészítőt igényel, valamint egy meglévő LAN hálózatot, amire rácsatlakoztatja a berendezést. Amellett, hogy mobiltelefonról egyszerűen, könnyen és közvetlenül szabályozható, a legtöbb egységnél lehetőség van arra is, hogy kifinomult otthoni, vagy épületfelügyeleti redszerre csatlakozzon Modbus, vagy KNX kommunikációs protokollon keresztül
A honlapon feltüntetett műszaki adatok a gyártó/importör által kiadott tájékoztató jellegű információk. A gyártó fenntartja a műszaki adatok és a konstrukció megváltoztatásának jogát!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!