Hírek

Zenehallgatás közben se izzadjon az ember
2021-12-06 09:00:57
Kategória: Hirek
A Panasonic klímaberendezései mostantól segítenek megteremteni a megfelelő hangulatot a nemrég felújított Belfast Grand Opera House-ban.
Az 1895-ben épült Belfast Grand Opera House Észak-Írország egyik legikonikusabb színháza. A híres angol építész, Frank Matcham tervezte, aki színházak és zeneházak tervezésére specializálódott.

Az 1063 férőhelyes helyiség nagy teljesítményű légkondicionáló megoldásokat igényel, hogy a látogatók kényelmesen élvezhessék az élményt. E kihívás teljesítése érdekében a belfasti székhelyű Aircon Sales & Service vállalkozó Panasonic légkondicionáló megoldásokat telepített a fő előadóterembe, a hangstúdióba és a bárterekbe. Ezenkívül a Panasonic hi-wall split egységét, amely a nanoe X légtisztító technológiát tartalmazza, az elülső irodában is telepítették.

A két meglévő légkezelő egységet teljesen felújították, amelyek teljes hűtési kapacitása 230 kW, míg a fő előadóteremben négy darab 35 kW-os Panasonic 2 csöves ECOi kültéri egységet használtak.

Továbbá, a hangstúdióban két darab 25 kW-os Panasonic Big PACi kondenzációs készüléket használtak. Mind a hat Panasonic kondenzátort és AHU-készletet az Aircon Sales & Services által szállított és telepített új DX-hűtőtekercsekhez vezették.
Connor Rooney, az Aircon Sales & Service igazgatója több mint 10 éve dolgozik együtt a Panasonic-kal számos nagyszabású projektben. A Belfast Grand Opera House projektről Connor Rooney, az Aircon igazgatója így nyilatkozott: "Bár kezdetben a Covid-19 járvány miatt halogattuk a munkát, miután tavaly év végén elkezdtük, zökkenőmentesen ment, és néhány hónappal később átadtuk a teljesen üzembe helyezett megoldást".

Vincent Mahony, a Panasonic Heating & Cooling Ireland nemzeti igazgatója elismerte, hogy a projekt "nagy feladat" volt, de örült, hogy a Panasonic segíthetett az ikonikus épület helyreállításában.

"Most, hogy a világ újra kinyílt, jó tudni, hogy megoldásaink segítenek abban, hogy a színházi élmény összességében visszakapja a színházi élményt, miután oly sokáig távol volt" - mondta.




Cikk képek

Belfast-Grand-Opera-House

Az árváltozás jogát fenntartjuk!