Hírek

Van már klímája? Ezt ne felejtse el!
2018-03-20 10:26:36
Kategória: Hirek
A klíma bizonyos szempontokból ugyanolyan mint egy autó. Időnként át kell nézni, ezt azt feltölteni benne.

Ilyenkor tavasszal az első és talán legfontosabb lépés, hogy elvégezzük az első karbantartást klímaberendezésünkön. Ilyenkor a szürőket ki kell takarítani, ha szükséges a rendszert feltölteni.

Bár a webáruházunkban kapható széles klíma kínálat mindegyik típusánál a kezelői utasításban megtalálható a szűrők tisztításának leírása, ezt érdemes szakemberrel elvégeztetni.

Szakembereink által végzett rendszeres karbantartás megnöveli a berendezések élettartamát és csökkenti a javítások költségeit. Nagymértékben nő az üzembiztonság és legtöbb esetben megelőzhető a váratlan hibák kialakulása. A karbantartási tevékenységet végző szakembereink minden esetben felhívják az üzemeltető figyelmét a berendezések észlelt rendellenességeire, a várható meghibásodásokra, a szükséges javításokra és ezt írásban, munkalapon regisztrálják.
A szerződés szerinti karbantartást ütemterv szerint végezzük, amelynek időpontjáról előzőleg értesítjük a megrendelőt. Szerződött partnereink számára minden esetben elsőbbséget biztosítunk a rendkívüli javítások elvégzésére.

Klíma karbantartás


Cikk képek

Klíma karbantartás

Az árváltozás jogát fenntartjuk!