Hírek

Új Carrier üzem kezdi meg mûködését a megnövekedett megrendelések kielégítésére
2021-06-28 09:21:19
Kategória: Hirek
A Toshiba Carrier kínai leányvállalata átköltözött a Hangzhou Qiantang New kerületében nemrég elkészült 72 000 m2-es új mérnöki és gyártó létesítménybe.

Az új komplexumban VRF klímaberendezések és egyéb HVAC termékek készülnek.

A létesítmény állítólag a legmodernebb gyártási technológiával és tesztlaboratóriumokkal rendelkezik, beleértve a cellás gyártási rendszereket és egy automatizált irányított járműves anyagmozgató rendszert. A létesítmény egy 115 méter magas tornyot is magában foglal a magasépületek berendezéseinek tesztelésére.

Mivel a VRF klímaberendezések iránti kínai kereslet az elmúlt öt évben átlagosan 14%-kal nőtt, a Toshiba szerint az új komplexum várhatóan fontos szerepet játszik majd a versenyképes VRF- és egyéb termékek Kínába és más országokba történő szállításában.

Biztos vagyok benne, hogy az új komplexum lehetővé teszi számunkra, hogy az innovatív technológiák és a digitális átalakulás és az emberi felügyelet által vezérelt intelligens gyártás iránti folyamatos elkötelezettségünk révén jobb termékekkel szolgáljuk ki értékes ügyfeleinket- mondta Toru Kubo, a Toshiba Carrier elnök-vezérigazgatója a megnyitó ünnepségen.



Cikk képek

Tochiba-Carrier-China

Az árváltozás jogát fenntartjuk!