Hírek

Panasonic öndiagnosztika
2022-01-03 08:49:19
Kategória: Hirek
A Panasonic Heating & Cooling Solutions frissítette AC Service Cloud szolgáltatását, amely a kiválasztott Panasonic kereskedelmi légkondicionálók rendszerállapot-ellenőrzési funkcióját is tartalmazza.

Az AC Service Cloud ideális megoldás azon klímaszerelő szakemberek számára, akiknek karbantartás és több helyszínen történő felügyelet céljából távoli hozzáférésre van szükségük a Panasonic klímaberendezésekhez.

A rendszerállapot-ellenőrzési funkció öndiagnosztikai eszközként működik, amelynek segítségével az AC Service Cloud automatikusan észleli a potenciális meghibásodást, gyakran még a hiba megjelenése előtt, ami segíthet felgyorsítani az általános karbantartási folyamatot, és segíthet megelőzni a költséges meghibásodásokat és szervízkiszállásokat.
Az új frissítés óta a rendszer folyamatosan, 15 perces időközönként figyeli az eszközöket, hogy az esetleges meghibásodásokat gyorsan észrevegyék. Minden rendellenes adatot automatikusan észlel és jelent. Az adatok előzményei akár két hétig is rögzíthetők.

A beállítások manuálisan is testre szabhatók, a szakemberek az egyes hűtőközeg-körökre vonatkozó értékeket is könnyen módosíthatják.Cikk képek

Panasonic-AC-service-cloud

Az árváltozás jogát fenntartjuk!