Hírek

Panasonic és a vírusvédelem
2021-12-27 08:15:42
Kategória: Hirek
A Panasonic kibővítette PACi NX termékcsaládját a PY3 60×60-as mini kazettás panellel, amelybe a vírusirtó nanoe X technológiát építették be.

Az új mini kazetta ötféle teljesítményben kapható, 2 kW-tól 6 kW-ig, és R32 hűtőközeget használ. A könnyűnek és kompaktnak mondott beltéri egységek új tervezésű, lapos panellel rendelkeznek. Vékony profiljának köszönhetően ideális olyan beépítésre, ahol a mennyezeti üregek csak 250 mm mélyek. A PY3 modellben az egyenáramú lefolyószivattyú és az úszókapcsoló is továbbfejlesztésre került a zajcsökkentés érdekében.

A nanoe X generátorok nano-méretű hidroxilgyökök (más néven OH-gyökök) előállításával tisztítják és szagtalanítják a levegőt. Ezek bizonyítottan gátolják bizonyos szennyező anyagok, például allergének, baktériumok, vírusok, penészgombák, szagok és bizonyos veszélyes anyagok növekedését, lebontva azokat és gátolva kellemetlen hatásukat.

A Panasonic nanoe X technológiája alapfelszereltségként van beépítve, így 24/7-es védelmet biztosít. A karbantartásmentes technológia nano-méretű hidroxilgyökök (más néven OH-gyökök) előállításával tisztítja és szagtalanítja a levegőt. Ezek bizonyítottan gátolják bizonyos szennyező anyagok, például allergének, baktériumok, vírusok, penészgombák, szagok és bizonyos veszélyes anyagok növekedését, lebontva azokat és gátolva kellemetlen hatásukat.

A készülékek emellett lehetővé teszik az egyéni testreszabást lehetővé tevő, precíz szárnyszabályozást is. Négy motorral rendelkezik, amelyek közvetlen légáramlás nélkül tökéletes levegőelosztást biztosítanak a hideg huzat csökkentése érdekében.

A csatlakoztatási lehetőségek széles skálája lehetséges, beleértve a CONEX, a Panasonic AC Smart Cloud és AC Service Cloud, a Panasonic Econavi intelligens érzékelője, valamint a Panasonic Free Multi kompatibilitás, amely lehetővé teszi akár öt egység csatlakoztatását és kombinálását egyetlen kültéri egységgel.

Cikk képek

Panasonic-PACi-NX-mini-cassette

Az árváltozás jogát fenntartjuk!