Hírek

133181765_s
Klímahûtés tengervízzel
Az Egyesült Nemzetek Környezetvédelmi Programja (UNEP) megvalósíthatósági tanulmányt készített egy tengervizes légkondicionáló rendszerrõl az Egyiptom északi partvidékén fekvõ New Alamein városban.
Mitsubishi-Electric-Turkey
A Mitsubishi 113 millió dollárt fektet be a törökországi termelés növelésébe
A Mitsubishi Electric mintegy 113 millió dollárt fektet klímaberendezéseket gyártó üzemének további bõvítésébe Törökországban.
ST-AMK-Industrial-Park-District-Cooling-System-Network-t4451-big
A Daikin közös vállalkozásban telepíti Szingapúr legnagyobb távhûtési rendszerét
A Daikin Singapore és a vezetõ ázsiai-csendes-óceáni közmûszolgáltató vállalat, az SP Group új közös vállalatot alapított Szingapúr legnagyobb távhûtési rendszerének (DCS) telepítésére.
Daikin-logo
Valóra vált, amit múlt héten jósoltunk
A Daikin Europe bejelentette "minden idõk legjobb eredményét", a 2022. március 31-ig tartó évben 25%-kal, 4,3 milliárd euróra nõtt a forgalma.
Daikin
A Daikin várhatóan rekordnyereségrõl számol be
A Daikin várhatóan rekord nettó nyereségrõl számol be a március 31-én zárult évre vonatkozóan, az erõs észak-amerikai és európai eladásoknak köszönhetõen.
Viessmann-Allendorf
A Viessmann 1 milliárd eurót különít el a hõszivattyúk és zöld megoldások fejlesztésére
A Viessmann közölte, hogy a következõ három évben 1 milliárd eurót fektet be hõszivattyú- és zöld klímamegoldások portfóliójának bõvítésére.
57925958_s
A Danfoss újraindítja tevékenységét Ukrajnában
A Danfoss bejelentette, hogy újraindítja üzleti tevékenységét Ukrajnában, miután februárban, az orosz megszállás miatt leállt.
Carrier
A Carrier erõs klíma eladásokról számolt be az elsõ negyedévben
A Carrier erõs eladásokról számolt be HVAC szegmensében az elsõ negyedévben, Észak-Amerikában a lakossági, a könnyû kereskedelmi és a vezérléssel kapcsolatos eladások 20% feletti növekedést mutattak.
45661056_s
Olaszország 25ºC-ra korlátozza a légkondicionálást
Az olasz kormány az ukrajnai háború miatt súlyosbodó energiaválság miatt minden középületben 25ºC-ra korlátozza a légkondicionálók mûködését.
Carrier-Villasanta-Centre-of-excellence
A Carrier Kutatás-Fejlesztés központja visszatér Villasantába
Nyolc évvel azután, hogy bezárta villasantai gyárát, a Carrier bejelentette, hogy visszatér a településre egy 16 millió dolláros légkondicionáló és fûtési K+F központ építésével.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!