Hírek

Mesterséges intelligencia a Mitsubishi klímákban
2019-09-03 10:25:11
Kategória: Hirek
Mitsubishi klíma nálunk, klíma webáruházunkban is megvásárolható. A gyár japánban azonban olyan split klíma családot dob piacra november elsején, ami forradalmi újdonságot tartalmaz.

A Mitsubishi Electric ugyanis a Mesterséges Intelligencia technológiát felhasználva fejlesztette ki a Kirigamine  FZ és Z sorozatú klíma kínálatát.

A berendezés folyamatosan elemzi a légáramlást, és optimális módon szabályozza azt. A klímák megkapták az infravörös érzékelőkből álló Move Eye rendszert, melyet korábban műhöldakon használtak. Ebbe került beépítésre a MI

A Move Eye megvizsgálja a szobában tartózkodó emberek, a padló, a bútorok stb hőmérsékletét. Ez alapján állítja be a hőmérsékletet, és a fújási irányt a legoptimálisabb értékekre. Azt is érzékeli, ha a levegőáramlás nem éri el célját. Ekkor a MI újrakonfigurálja a beállításokat. Természetesen a MI tanul is, hogy a jövőben még jobb beállításokat tudjon alkalmazni.

Mitsubishi klíma



A berendezések természetesen vezetéknélküli kapcsolattal rendelkeznek, így vezérelhetőek a Mitsubishi mobilapplikációján keresztül is. Ennek segítségével a hőszenzor kép is megtekinthető.

Az FZ sorozat 4kW-tól 9kW teljesítményig míg a Z sorozat 2.2kW és 9kW közötti teljesítménnyel választható.



Cikk képek

Mitsubishi-Electric-Z-and-FZMitsubishi-Move-Eye

Az árváltozás jogát fenntartjuk!