Hírek

Luxus a Panasonic-kal
2023-01-23 10:06:59
Kategória: Hirek
Egy 19. századi 5 csillagos luxusszálloda és gyógyfürdő a sussexi vidéken a Panasonic legújabb, nanoe X technológiával felszerelt légkondicionáló rendszerének előnyeit élvezheti.


A Lower Beedingben található South Lodge Hotel and Spa Sussex Wingjében 20 egyedi szobát látnak el Panasonic R32 Paci egységek.

A 93 hektárnyi parkos területen fekvő South Lodge összesen 89 szobával rendelkezik, és az elkövetkező években tervezik a bővítést. A helyszín nem rendelkezik gázcsatlakozással, és a hűtéshez nem volt korábbi csatornarendszer. Mivel az Egyesült Királyságban most egyre forróbb nyári hőhullámok fenyegetnek, és a szárnyban lévő hálószobák mind déli fekvésűek, az 5 csillagos minősítés megkövetelte a fejlesztést.

A Peacehaven-i székhelyű Grayer Services a Panasonic 5 kW-os Paci split rendszerét választotta. 19 szobában található a Panasonic adaptív csatornás egysége, egy pedig a felső tetőterületen egy 60×60-as kompakt kazettás egységgel. Mindegyik a szálloda tetején lévő egyedi R32 Paci 5kW-os kondenzációs egységhez van csatlakoztatva. Minden beltéri egység a Panasonic nanoe X generátorait használja a komfortérzet és a beltéri környezet javítása érdekében, valamint minden egyes szoba egyedi vezérlővel rendelkezik a fűtési és hűtési funkció működtetéséhez.

"Az egységek telepítésének fő kihívása az volt, hogy egy forgalmas szálloda körül kellett dolgozni, és az új, rejtett csatornarendszert a szálloda régi, 3 láb vastag falain belül és a mennyezetbe szerelni - a csapatnak sikerült hetente két szobát felszerelnie" - árulta el Bob Cannon, a South Lodge karbantartási vezetője.

Az adaptív csatornás egységek kompakt kialakításúak, magasságuk mindössze 250 mm. Súlyuk 26 kg és 42 kg között változik. Bár kicsi, a kialakítás mégis erőteljes, 150Pa külső statikus nyomást tesz lehetővé, és a légáramlás optimális beállítása a csatornakialakítástól és a körülményektől függően lehetséges. Ezenkívül a készülék alacsony, 20 dBA zajszintet ér el.

Cikk képek

Panasonic-South-Lodge-1

Az árváltozás jogát fenntartjuk!