Hírek

MB-Motorsport-BMW-Challenger-min-770x494
A Carrier hibrid jármûvekkel induló versenyistálókat támogat
A Carrier Commercial HVAC ismét támogatja a Laser Tools Racing with MB Motorsport versenycsapatot a 2024-es Kwik Fit Brit Túraautó Bajnokságban.
Aircalo-770x438
A Mitsubishi Electric felvásárolja a francia Aircalo-t
A Mitsubishi Electric felvásárolta a francia Aircalo légkondicionáló vállalatot, amely HVAC-termékeket, többek között légkezelõ egységeket és fan coilokat gyárt.
New-Daikin-offices-in-Denmark-770x434
A Daikin dániában terjeszkedik
A Daikin megvásárolta a BKF-Klima A/S-t a Beijer Ref. svéd hûtõ- és légkondicionáló nagykereskedõtõ dániai klíma-forgalmazóját.
Christian-Green-RevoluSun-HVAC-Dept-installs-exterior-CIRRA-770x518
Daikin jótékonykodás
A Daikin nemcsak klímák gyártásában jár élen, de segít is, ha a szükség úgy hozza.
Panasonic-and-tado-770x411
A Panasonic összefog a Tado vezérlõ céggel
A Panasonic egyesítette erõit a Tadóval, a háztartási termosztátok és légkondicionáló vezérlõk müncheni székhelyû gyártójával, hogy intelligens hõszivattyús megoldásokat kínáljon az európai piacon.
Carrier
Klímagyár a világ legforróbb térségében
A Carrier egy fejlett gyártási és K+F létesítményt épít Szaúd-Arábiában az Alattal, egy új rijádi székhelyű állami befektetési alaptársasággal partnerségben.
211061976-770x440
A nanoanyag csökkentheti a légkondicionálók terhelését
Egy olyan ultra-vékony, grafénalapú nanofilm-membrán kifejlesztése, amely csökkentheti a légkondicionáló rendszerek energiaigényét, 2 millió CAD dollár (1,4 millió euró) finanszírozást kapott.
Monochrome-2-770x454
A Daikin nem csak a klímákban érdekelt
Iparági hírek szerint a Daikin tõkeszövetségre lépett egy japán startup céggel, amely integrált napelemekkel és otthoni energiagazdálkodási rendszerrel ellátott tetõanyagot fejleszt.
Innova-770x434
A Panasonic 40%-os részesedést szerez az Innovában
A Panasonic egy üzleti megállapodás keretében 40%-os részesedést szerzett az olasz Innova klímaberendezés- és hõszivattyúgyártó vállalatban.
94508250
Még a szervereknek is szüksége van klímákra
Különben a mi klíma webáruházunk sem üzemelhetne zökkenõmentesen. Most már a mesterséges intelligencia is segíti a folyamatot.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!