Hírek

Kényelmesebb klímavezérlés
2020-09-22 08:43:00
Kategória: Hirek
Az EasyHotel szállodalánc a Toshiba klímák mellett tette le a voksát. Minden hoteljükben a japán gyártó modelljei biztosítják a hűtést. Most a vendégszobákba a vezérlést megkönnyítő érintőképernyőket szereltek fel.

A vezérlőegységet a  Toshiba SHRM-e háromcsatornás VRF klímájával kapcsolták össze. Az érintőképernyő segítségével a vendégek könnyedén beállíthatják a számukra kedvező hőmérsékletet és a ventillátor sebességét is.

A hagyományos klímavezérlők gyakran komplikáltak, nehéz a használatuk - mondta David Dunn, A Toshiba UK igazgatója. Számos esetben a vendégek bonyolult szimbólumokkal találták szemben magukat, avgy rengeteg menünk kellett végighaladniuk- folytatta

A Toshiba Carrier ezért egy új letisztult vezérlőt tervezett az  EasyHotel számára, amely nem csak a kelezlést könnyíti meg, de a szoba dekorációjához is hozzájárul.

A mini érintőkijelző egy kristálytiszta kapacitív ikonvezérlésű felületet kapott, mely ugyanúgy működik, mint az okostelefonok kijelzői. A könnyű felhasználói kezelhetőség mellett kiemelt szempont volt az is, hogy a szerelők is könnyen be tudják építeni az eszközt a világon bármely EasyHotelben.

A kijelző színvilága bármely szobadekorhoz igazítható. 30 különböző háttér választható, melyen a szálloda egyedi üzenetei is megjeleníthetőek.




Cikk képek

TCUK-controller

Az árváltozás jogát fenntartjuk!