Hírek

Így takarít meg energiát egy londoni kisbolt.
2020-01-14 10:23:54
Kategória: Hirek
A több mint 75 éve nyitva tartó Észak-londoni üzlet a Panzers nagyon sok energiát takarít meg a Toshiba új hőszivattyús klíma és légfüggöny rendszerének köszönhetően.

Az üzlet London első zsidó boltjaként nylít meg 1944-ben, mely a világ minden részéről érkezett finomságokat kínál vásárlóinak.

Népszerű termék itt a skót füstölt lazac, melyet akár szeletelve is meg lehet vásárolni. De az ide betérők imádják a kézzel készült friss péksüteményeket is. Az üzlet saját szakácsai készítik az itt elfogasztható meleg fogásokat is, többek között a forró sózott marhát, szeletelt májat, csirkeszárnyakat mártogatósokkal.

Az üzlet a közelmúltban kapott teljesen új megjelenést. Azonban anagy forgalom miatt az enerigaköltségek is igen magasak voltak a folyamatosan nyíló automata ajtók miatt. A személyzetnek is kényelmetlenséget okozott a folyamatosan változó légmozgás, míg a menedzsment a magas energiaköltésgek miatt aggódott. Ezért a telfordi Pure Cold Solutions-t kérték fel egy megoldás kidolgozására.

Az ügyfél számos megoldást, választási lehetőséget kért tőlünk energiafelhasználási gondjainak megoldására - meséli a Pure Cold Solutions ügyvezetője MD Jason Bennett.  Számos kalkulációt végeztünk, melynek végén megszületett a tökéletes megoldás. Hőszívattyús klímarendszer és automata ajtók helyett légfüggöny alkalmazása.

A légfüggöny a főbejárat fölé került beépítésre és folyamatos nagysebességű leáramló levegőt produkál így hozva létre egy láthatatlan gátat a benti hűvös levegőnek, mely így nem tud az utcára kiáramlani és így elveszni.

Ez az egység a Toshoba hőszívattyús klímájához csatlakozik.



Cikk képek

Panzers-internal-shot-showing-Toshiba-cassettesPanzers-showing-automatic-door

Az árváltozás jogát fenntartjuk!