Hírek

Hûtöttvizes ventilátorfal nagy adatközpontok számára
2023-06-05 08:27:34
Kategória: Hirek
A Stulz új, moduláris hűtővizes ventilátorfalat jelentett be a hiperscale és nagy kolokációs adatközpontok számára.
A CyberWallt emelt padló nélküli alkalmazásokhoz tervezték, így nagyobb IT-terhelési sűrűségű, magasabb szerverállványok számára biztosít helyet, miközben csökkenti a végfelhasználók telepítési és üzemeltetési költségeit az egyedi légkezelési megoldásokkal szemben.

Hat darab, közvetlen meghajtású, hátrafelé dőlő járókerékventilátorral van felszerelve, és úgy tervezték, hogy EC- vagy indukciós váltakozóáramú ventilátorokat használjon.

"Az ellátási lánc bizonytalanságának idején mindkét opció rendelkezésre állása lehetővé teszi a gyorsabb telepítést, ha az egyik ventilátorból kevesebb van, mint a másikból" - mondja Stulz.

A CyberWall állítólag számos teljesítménynövelő funkcióval rendelkezik, amelyek alapfelszereltségként járnak hozzá, többek között az új Stulz E2 pluS mikroprocesszoros vezérlővel és LCD kijelzővel van felszerelve.

A CyberWall emellett többféle kondenzvízelvezető elhelyezési lehetőséggel is rendelkezik; egy vagy két tápegységgel; valamint egyéb opciókkal, mint például a tűzjelző, a füstérzékelő és a harmonikus csillapító szűrő.Cikk képek

STULZ-CyberWall

Az árváltozás jogát fenntartjuk!