Hírek

TCUK-controller
Kényelmesebb klímavezérlés
Az EasyHotel szállodalánc a Toshiba klímák mellett tette le a voksát. Minden hoteljükben a japán gyártó modelljei biztosítják a hûtést. Most a vendégszobákba a vezérlést megkönnyítõ érintõképernyõket szereltek fel.
China-cylinder-explosion-390x220
Ne maga szervizelje a klímáját
A klíma berendezések esetében a beltéri eszközök szûrõit maga a felhasználó is meg tudja tisztítani minden év elején. A kültéri egységek karbantartása azonban már szakembert igényel.
mobilklíma
2020 5 legjobb hordozható klímája
A hordozható klíma kisebb irodák, vagy számos kis helyiséget tartalmazó rendezvényhelyszín, vendéglátóipari egység esetén jó választás.
Toshiba-Carrier-Chibu-Zoo
Klíma az állatkertben

A Toshiba egy új spot zónás klíma rendszer tesztelését kezdte meg a tokiói Chiba City Állatparkban.

Empower-5
A hûtés jövõje
A klímagyártók fejlesztõmérnökei nagyon sokat dolgoznak a hatékonyabb, kisebb helyígényû hûtõberendezések kifejlesztésén.
pexels-pixabay-66867
A klíma és a felhõszakadás
A héten hatalmas viharok csaptak le az országra. De vajon fülledt esõs idõben, vagy nagy viharban bekapcsolható a klíma?
BlueScinece-Box-LED-Drive
Klíma fertõtlenítés
A koronavírus terjedése kapcsán elõtérbe kerültek azok a vélemények, melyek szerint a klímákat sokkal sûrûbben kéne fertõtleníteni.
samsung
Samsung Wind Free technológia
Pár héttel ezelõtt számoltunk be a Samsung Wind Free Deluxe sorozatról.Számos kérdést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy mi is az a wind free megoldás. Most megmutatjuk.
HD klima
Klímaszerelés akció!
Ne számolgassa a berendezés, a szerelés, a beüzemelés, a szükséges kábelek, vezetékek árát! Nálunk most mindent egyben megtalál, ráadásul kedvezménnyel! Tekintse meg akciós csomagjainkat, ahol biztosan megtalálja az Önnek megfelelõ ajánlatot.
Yellow-Jacket-AccuProbe-IR
Klímaszerelõk álma
A klíma webáruházunkban eladott termékek esetén természetesen a karbantartást is vállaljuk. Most egy olyan eszköz érkezett a piacra, mely minden klíma szerelõ álma.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!