Hírek

Daikin-VRV-X
Klíma mely ellenáll a természeti katasztrófáknak
A klíma webáruházunkban is kapható Daikin klímák japánban készülnek, ahol szinte mindennaposak a kisebb földrengések. A gyártó most egy, a természeti csapásoknak is ellenálló modellt tervezett.
Daikin-Thinklet
A Daikin szintet lépett a szervizelésben
A Daikin klímák webáruházunkban is népszerűek. A gyártó most a szerviz szolgáltatásban lépett igazán nagyot.
LG-Multi-V-S-Compact
Új, kompakt kültéri egység LG klímákhoz
Az LG klíma termékei klíma webáruházunkban is népszerűnek számítanak. Most egy helytakarékos kültéri egységet dobott piacra a gyártó.
Phononic-OACIS
A kültéri rendezvényhelyszínek ideális hûtése
Bár klíma webáruházunkban ventilátorokkal nem foglalkozunk, miost egy olyan forradalmian új eszközt mutatunk be, mely ideális eszköze lehet a nyitott rendezvényhelyszínek, éttermi teraszok hûtésének.
Daikin-logo
Beindultak a Daikin értékesítései
A japán gyártó klímái klíma webáruházunkban is szépen fogynak. Sokan rendelnek ezekbõl a megbízható klímákból. Úgy tûnik ez nem csupán Magyarországon tendencia.
HD Design klima-piros-www.nyir-co-klima.hu
HD Design klíma akció!
HD Design 2,6 kW-os klima szereléssel együtt bruttó 237.800 Ft helyett 209.990 Ft HD Design 3,5 kW-os klima szereléssel együtt bruttó 249.310 Ft helyett 219.990 Ft A készlet erejéig!
Mitsubishi-MFZ-KJ25
Teljes a Mitsubishi M szériája
A Mitsubishi magasabb fokozatba kapcsolt az év végére. Elsõ lépésként megnyitották londoni irodájukat, hogy az üzleti klímák területén is teret hódítsanak az angol fõvárosban. Most pedig megérkezett a frissített M klíma széria.
xp2PyM8UZdYe9eAQLBX9BB-320-80
Oldalfali split klíma az ablakba építhetõ klíma ellen
Igen, jól olvasta. Léteznek ablakba építhető klíma berendezések. Ezeket mi nem forgalmazzuk klíma webáruházunkban, és egy jó összehasonlító videót mutatunk arról, miért nem.
LG-Artcool-Gallery
Az LG és a mûvészet
A klíma webáruházunkban is kapható LG termékek gyártója a mûvészetek rajongóinak kedvez új modelljével.
Effective-temperaturre-control-in-film-studios-is-critical
A klímakölcsönzés fellendülõben
Klíma kölcsönzés? Igen jól olvasta. Ilyen is mûködik, és az Egyesült Királyságban éppen felszálló ágban van ez az üzlet.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!