Hírek

A szállodafelújításkor a klíma sem maradhat ki
2021-07-12 09:15:07
Kategória: Hirek
A Mitsubishi Electric egy City Multi Hybrid VRF klímaberendezéssel látta el az edinburgh-i Haymarket Hub szállodát, amely energiatakarékos, szabályozható kényelmi megoldást biztosít.

A szálloda közelmúltbeli felújítása során az All Seasons Group telepítette a kétcsöves klímatechnológiát, amely vizet használ a fűtés és hűtés átvitelére a 195 szobás létesítményben.

Nyolc dedikált kültéri kondenzációs egység a kültéri levegőből kinyert energiát a speciális hibrid fióki vezérlő (HBC) dobozokba szállítja, amelyeket  a mosodai szekrényekben helyeztek el az épületben.

Ezekből a vezérlődobozokból műanyag vízvezetékek futnak a mennyezeti üregben minden egyes szállodai szobába egy külön erre a célra kialakított beltéri ventillátor egységhez.

A központosított vezérlőrendszer lehetővé teszi a szállodai személyzet számára az egyes szobák felügyeletét, miközben a vendégek teljes mértékben maguk irányíthatják a saját rendszerüket. Ez minden szobához egyedi hőmérsékletet biztosít, de biztosítja, hogy az üres szobák nem pazarolják az energiát, és nem növelik a szálloda fenntartási költségeit.

A rendszer kialakítása emellett minimalizálja a vendégek számára a zajt, ami minden szállodában fontos szempont. A HBC-boxok elhelyezése a mosókonyhában lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a karbantartáshoz, és azt jelenti, hogy az egyes szobákat anélkül lehet leállítani, hogy az egész rendszert le kellene üríteni.



Cikk képek

Mitsubishi-Haymarket-Hub-hotel

Az árváltozás jogát fenntartjuk!