Hírek

A Panasonic csõvezetékes VRF-egységek számos szerelési lehetõségeket kínálnak
2021-09-13 07:37:18
Kategória: Hirek
A klíma webáruházunkban is kapható  Panasonic klímák gyártója  bevezette a csatornás VRF-egységek új sorozatát, amely új függőleges szerelési lehetőséggel és hátsó vagy alsó légbevezetés választási lehetőségével rendelkezik.

Az Adaptive Ducted F3 termékcsalád 12 különböző teljesítményű, 1,5 kW-16 kW közötti választékban kapható.

A kompakt kialakítású, mindössze 250 mm-es magasságú és 26 és 42 kg közötti tömegű egységek a leírás szerint jól alkalmazkodnak a diszkrétebb beépítést igénylő projektekhez.

Bár kicsi, a kialakítás mégis erőteljes, 150Pa külső statikus nyomást tesz lehetővé, és a légcsatorna kialakításától és a körülményektől függően optimális légáramlás beállítása lehetséges. A biztonság érdekében két beépített R32 hűtőközeg-szivárgásérzékelővel is rendelkezik.

Emellett a készülék kialakítása egyenletes légáramlást tesz lehetővé, ami hozzájárul a hihetetlenül alacsony, akár 20 dBA zajszintű működéshez. A Panasonic szerint az intelligens érzékelők szabályozzák a kilépő levegő hőmérsékletét a pontos helyiséghőmérséklet-szabályozás érdekében.

A termékcsalád állítható paneleinek köszönhetően a hátsó vagy alsó légbevezetés is választható. A sorozat állítólag egy nagyobb teljesítményű, nagy emelőképességű, beépített leeresztő szivattyúval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a leeresztő csövek akár 701 mm-re is megemelkedjenek a készülék aljától.

A Panasonic nanoe X szűrőtechnológiája alapfelszereltségként szerepel a készülékben.

Emellett a csatornázott egységek kompatibilisek az összes VRF-vezérlővel, beleértve az új Panasonic Conex vezérlőt is, amely beépített Bluetooth-szal és alkalmazásokkal rendelkezik a gyors és kényelmes beállítás érdekében.Cikk képek

PANASONIC_ADAPTIVE_DUCTED_PF3

Az árváltozás jogát fenntartjuk!