Hírek

A hûtés egyre fontosabb szerepe
2021-09-20 08:43:12
Kategória: Hirek
A klímák, hűtőberendezések szerepe nem csak kényelmi okokból fontos. Az elmúlt két évben a Covid-19 vakcinák hűtésében is egyre nagyobb szerepet játszanak.
A Bitzer kompresszorok hozzájárultak ahhoz, hogy Kína több mint 2 milliárd covid-19 vakcinát szállított.

A Bitzer Kína által szállított dugattyús és csavarkompresszorokat a pekingi és wuhani új hűtőházi projektek hűtőrendszereihez használták a termelés stabilitásának biztosítására.

Tizenkét mechanikus teljesítményszabályozással ellátott CSH7593 csavarkompresszort szállítottak egy pekingi vakcinagyártónak inaktivált covid-19 vakcinák tárolására.

A háromszintes, 46 000m³-es raktár jelenleg Kína legnagyobb covid-19 vakcinatárolója, a legnagyobb szabad magassággal és a legpontosabb hőmérséklet-ellenőrzéssel Kínában. Két központi raktárhelyiségben a kompresszorok hatékonyan biztosítják, hogy a vakcinatároló hőmérsékletét a megadott 2 ℃ és 8 ℃ közötti tartományban tartsák, összesen 1140 kW hűtési kapacitással.
Egy speciális levegőellátási technológiával kombinálva a projekt képes a hőmérsékletet 0,5 és 1℃ közötti tartományban szabályozni, legalább 50%-os részterhelés mellett.

A moduláris, csúszópados hűtőcsomagok egyszerűsítették a rendszer kialakítását, jelentősen lerövidítve az építési időt, helyet spórolva és csökkentve a zajszintet. A négy csúszóplatform mindegyike három Bitzer kompresszort használ, és külön hűtőkörben működik.

Húsz dugattyús kompresszort és 12 csavarkompresszort szállítottak a Sinopharm Wuhan Institute of Biological Products Wuhan-i bővítési projektjéhez is. A projekt fontos részét képezi egy 20 000 m3-es covid-19 vakcinatároló terület.




Cikk képek

Bitzer-China

Az árváltozás jogát fenntartjuk!