Hírek

A Fujitsu továbbfejlesztette személyi klímáját
2021-05-25 07:33:21
Kategória: Hirek
Egy éve már beszámoltunk arról, hogy a japán klímagyártó egy hordozható személyi klímaberendezést fejlesztett. Az elmúlt egy év tapasztalatai alapján javítottak a készüléken.
A Fujitsu megkezdi Japánban az először tavaly bejelentett személyi hűtőkészülék továbbfejlesztett változatának értékesítését.
A Cómodo gear i2 állítólag könnyebb, állítható és jobb hűtési hatással rendelkezik.
A nyak körül viselt Cómodo gear Peltier-elemeket tartalmaz, amelyek hűtik a nyaki verőéren keresztül áramló vért és csökkentik a testmaghőmérsékletet.

Az eredeti változat 2020-as japán tesztértékesítését követően a Fujitsu idén megkezdi a teljes körű gyártást, és a Cómodo gear i2-t a jövő hónap elejétől kínálja a japán piacon.
A terméket elsősorban a forró napsütésben vagy légkondicionáló berendezés nélküli környezetben, szabadban dolgozók számára fejlesztették ki, például a biztonsági iparban és az építőiparban dolgozók, valamint a gyári személyzet és a rendezvényhelyszíneken dolgozók számára.
Az említett felhasználók visszajelzéseit beépítették a Cómodo gear i2-be. Így többek között két nyakméretben és az illeszkedés beállításához az elülső részen mágneses pánttal kiegészítve áll rendelkezésre.

A nyakban viselhető egység súlya 155 g - 15 g-mal könnyebb, mint az előző modellé. Ezenkívül az akkumulátor és a hűtőborda elválasztható, és a derék mindkét oldalán viselhető.

Míg a hűtőlemez mérete nagyobb lett a hatás fokozása érdekében, a többi alkatrész méretét csökkentették.

Cikk képek

Fujitsu-Comodo-i2

Az árváltozás jogát fenntartjuk!