Hírek

A Daikin újabb légkondicionáló gyárat épít Kínában
2022-09-19 13:20:39
Kategória: Hirek
A Daikin 31,5 milliárd jen-t (230 millió dollár) költ egy új háztartási légkondicionáló gyárra a Guangdong tartománybeli Huizhou városban, és megkezdi egy további K+F központ építését Suzhou-ban.

Az új gyár várhatóan 2024 októberében lép működésbe, és kiegészíti a Daikin Air Conditioning (Shanghai) 129 000 m2-es gyárának termelését a Jiangsu tartománybeli Suzhou Cityben. Az üzem a Daikin központi légkondicionáló berendezéseket gyártó meglévő gyárának szomszédságában, a Taimei Ipari Parkban található telken fog épülni.

A döntés a jelentések szerint a kínai erős keresletre reagál, és a stabil ellátási rendszer biztosítása érdekében, miután az áprilisi és májusi sanghaji zárlatok hatással voltak a termelésre.

Az új üzletág Daikin Air Conditioning (Huizhou) Co Ltd néven fog működni, amely a Daikin (China) Investment Co.
A Daikin egy új K+F központ építését is bejelentette Szucsouban. Az épület építése a tervek szerint szeptemberben kezdődik és 2024 első felében fejeződik be.

Jelenleg a szucsoui gyár a Daikin csoport legnagyobb termelési bázisa, több mint 6000 alkalmazottal és 1,7 milliárd dollárt meghaladó éves termelési értékkel.Cikk képek

Daikin-RD-Suzhou

Az árváltozás jogát fenntartjuk!