Hírek

A Daikin split klíma kínálata
2021-06-15 08:10:35
Kategória: Hirek
A Daikin széles skálán kínál oldalfali split klímákat vásárlóinak. Most az aktuális modelleket mutatjuk be.
A Daikin a falra szerelhető légkondicionálók széles választékával rendelkezik. Olyan modelleketből áll, amelyek a követelmények és teljesítményosztályok széles skáláját lefedik. Ez a termékcsalád 6 modellből áll: Sensira, Comfora, Perfera, Emura, Stylish és Ururu Sarara.

Ezt a 6 modellt három csoportba sorolhatjuk, a szokásos standard modellek, a különleges kialakítású modellek és a különleges osztályba tartozó Ururu Sarara.

Mindegyik modell a Bluevolution család tagja, ami azt jelenti, hogy R32 hűtőközeggel működő légkondicionálókról van szó.

Az egyik legnépszerűbb modell a Daikin Sensira. Ez egy vonzó árú légkondicionáló, amely szabványos szűrést és A++ energiaosztályú energiaosztályozást kínál.

A standard szűrés egy standard műanyag szűrőből és egy titánapatit szagtalanító szűrőből áll, amely lebontja a zavaró szagokat, például a dohányfüstöt és a háziállatok szagát.

A következő termékcsalád a Comfora, FTXP, kompakt kialakítással és kellemes formákkal. Standard szűrővel és titán apatit dezodoráló szűrővel rendelkezik, de a Sensira mellett egy további szűrővel, az ezüst allergén eltávolító és légtisztító szűrővel egészül ki. Az Ezüst allergén eltávolító és légtisztító szűrő olyan allergéneket, mint a pollen és a poratka, fog el. A szűrő legalább 99%-ban elnyomja a polleneket és az atkákat.
A Comfora termékcsaládban van egy fűtésre optimalizált extra modellünk, az FTXTP, amely garantáltan -25 °C-ig működik A 3 plusz energiahatékonysággal.

Daikin Perfera, amely a legfejlettebb modell standard kivitelben. A Standard szűrő, az Ezüst allergén eltávolító és légtisztító szűrő és a Titán apatit szagtalanító szűrő mellett egy új szűrőrendszert is hoz Flash Streamer néven. A Flash Streamer elektronok segítségével kémiai reakciókat indít el a levegőben lévő részecskékkel, így lebontja az allergéneket, például a polleneket és a gombás allergéneket, és eltávolítja a zavaró szagokat, jobb, tisztább levegőt biztosítva.
A Perfera rendelkezik egy fűtésre optimalizált modellel is, amely garantáltan -25 °C-ig működik, az FTXTM.

A fali split klímaberendezések kínálatának első, különleges kialakítású modellje a Daikin Emura, amelyért az idők során több formatervezési díjat is kapott, IF Award, Good Design és Red Dot díjat.

Színtől függően két modell áll rendelkezésre, matt fehér és ezüst színű, és a teljesítményosztálytól függetlenül a beltéri egységek méretei megegyeznek.

Egy másik modell a dizájn kategóriában a Daikin Stylish, az FTXA, a csúcsmodell, ha az Ururu Sararát nem vesszük figyelembe. Szép formatervezést ötvöz a korábbi modellek összes előnyével, beleértve a Flash streamer szűrőrendszert is. Kapható 4 színváltozatban, matt fehér, ezüst, fekete és Blackwood.

A Daikin Stylish termékcsaládnak van egy fűtésre optimalizált modellje is, az FTXTA.

Az Ururu Sarara, az FTXZ teljes körű klímavezérlést kínál párásítással, párátlanítással, légtisztítással és szellőztetéssel, a fűtés és hűtés legmagasabb hatásfokával. Az Ururu Sarara A legjobb a Daikin kínálatából.

Az egyedi jellemzők, amelyek az Ururu Sarara-t a saját osztályába helyezik, a párásítás, a levegő friss levegőellátás és az, hogy az öntisztító szűrőnek köszönhetően nem kell tisztítani a légszűrőket.

A Daikin falra szerelhető termékcsaládot alkotó összes készülék:
3 standard fehér modell - Daikin Sensira, Daikin Comfora, Daikin Perfera.
2 dizájnmodell - Daikin Emura és Daikin Stylish.
És Daikin Ururu Sarara - az egyik legfejlettebb légkondicionáló.
Cikk képek

daikin

Az árváltozás jogát fenntartjuk!