Hírek

A Carrier Kutatás-Fejlesztés központja visszatér Villasantába
2022-05-02 10:49:34
Kategória: Hirek
Nyolc évvel azután, hogy bezárta villasantai gyárát, a Carrier bejelentette, hogy visszatér a településre egy 16 millió dolláros légkondicionáló és fűtési K+F központ építésével.

2014-ben a Carrier bejelentette, hogy bezárja az 1983-ban megvásárolt egykori Delchi légkondicionáló gyárat, és a gyártást a Cseh Köztársaságba helyezi át. Most a vállalat egy új központtal tér vissza, amely a hőszivattyúk, hidrogénkazánok és IoT-képes rendszerek fejlesztésére összpontosít.

Az új villasannai létesítmény 3000 m2 laboratóriumot és irodákat foglal magában, és 2023 végéig a Leccóban és Pescarában működő K+F központ személyzetének áthelyezésével jár.

"A fenntartható és hatékony fűtési rendszerek kutatásával és fejlesztésével foglalkozó kiválósági központba történő beruházás lehetővé teszi számunkra, hogy még szélesebb körű értéket kínáljunk ügyfeleinknek az európai lakossági és könnyű kereskedelmi szektorban" - mondta Francois Audo, a Carrier RLC Europe és Riello alelnöke és ügyvezető igazgatója.Cikk képek

Carrier-Villasanta-Centre-of-excellence

Az árváltozás jogát fenntartjuk!