Hírek

A Carrier erõs klíma eladásokról számolt be az elsõ negyedévben
2022-05-16 09:19:05
Kategória: Hirek
A Carrier erős eladásokról számolt be klíma szegmensében az első negyedévben, Észak-Amerikában a lakossági, a viszonteladói és a beszállítói eladások 20% feletti növekedést mutattak.

Összességében a csoport nettó árbevétele 1%-kal, 4,7 milliárd dollárral csökkent a Chubb tűzvédelmi és biztonsági üzletágának tavaly év végi eladását követően. Az organikus értékesítés azonban 10%-kal nőtt, és az árbevétel mintegy 12%-kal emelkedett, ha a Chubb 2021 első negyedévi értékesítését nem vesszük figyelembe.

Az első negyedévben erős volt a kereslet innovatív megoldásaink iránt, mivel az ügyfelek kihasználják differenciált kínálatunkat a beltéri környezet javítására és fenntarthatósági céljaik elérésére - mondta Dave Gitlin, a Carrier elnök-vezérigazgatója. Ez kétszámjegyű szerves forgalomnövekedést és erős korrigált működési árrés-bővülést eredményezett, mindkettő meghaladta várakozásainkat. Ez a lendület bátorít bennünket, és bízunk abban, hogy a kulcsfontosságú világméretű trendek és a differenciált életciklus-megoldásaink továbbra is erős növekedést fognak eredményezni.

Cikk képek

Carrier

Az árváltozás jogát fenntartjuk!